Olay TV'de Şok Ayrılık!

Olay TV'de Şok Ayrılık!

Yayına geçmek için gün sayan Olay TV'den 'olay' bir ayrılık haberi geldi.

Ünlü işadamı Cavit Çağlar’ın geçen yıl sürpriz bir şekilde kapatma kararı aldığı ve 1 Kasım 2019’da ekranını karartan Bursa Olay Televizyonu, merkezini İstanbul'a taşımış ve bomba transferlere imza atmıştı.

Kanalda danışmanlık görevini yürüten Nuri Çolakoğlu sürpriz bir kararla görevinden ayrıldı.

Ünlü televizyoncunun ayrılık kararıyla ilgili olarak Medyaradar'a bir açıklama yapan Cavit Çağlar, "Olay Tv’nin yeniden yayına geçirilmesi projesinde danışmanım olarak yer alan deneyimli Tv’ci Nuri Çolakoğlu görevinden ayrıldı. Tv’nin yeniden yapılanmasında büyük emeği geçen ve Olay TV'yi birlikte kurduğumuz Nuri Çolakoğlu ile dostane ilişkimiz devam edecek. Kendisiyle her zaman uyumlu ve verimli çalıştık. Olay Tv yeniden yapılanmasını tamamladı. Bu yapının oluşmasında da büyük emeği vardır. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Nuri Çolakoğlu Türkiye’nin ilk haber kanalı olan NTV’yi kuran isim. Cavit Çağlar’ın 1997 yılında başına geçirerek kurdurduğu NTV’yi belli bir noktaya getiren isim olan Nuri Çolakoğlu, sonrasında da kurduğu televizyonlar ve çalışmaları ile önemli başarılara imza atmıştı. Çolakoğlu, Çağlar’ın NTV’yi Doğuş Grubu’na satmasından bir süre sonra kanalla yollarını ayırmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler