Oğuzhan Işık yazıyor: Salı-Çarşamba-Perşembe İddaa Tahminleri

Oğuzhan Işık yazıyor: Salı-Çarşamba-Perşembe İddaa Tahminleri

Oğuzhan Işık yazıyor: Salı-Çarşamba-Perşembe İddaa Tahminleri


417-Gençlerbirliği-Boluspor Tahmin:Ms 1  1.50


Gençlebirliği ligin ikinci devresinde ilk  4 haftada arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle ligde şampiyonluk yarışında Denizli’nin 7 puan gerisinde kalmıştı.Arka arkaya son 5 haftada aldığı 4 galibiyetle ve Denizli’nin puanlar kaybetmesiyle tekrar şampiyonluk yarışına girdi.Boluspor ise ligde herhangi bir amaçı yok Play Off’lara katılabilmek için son 8 haftada çok az hata yapması gerekiyor ki bu çok zor .Gençlerbirliği şampiyonluk yarışında son haftalardaki formuyla evinde kazanacağını düşünüyorum.

422-Milan-Udinese  Tahmin: Ms 1  1.35


Milan son 2 haftada aldığı mağlubiyetlerle Lazio ile arasındaki puan farkını kapattı.Udinese ise yeni teknik direktörüyle evinde Genoa’yı yendi ve bir anda potadan çıktı.İki takım içinde çok önemli bir maç ama genede Milan kadro kalitesiyle ve Şampiyonlar ligine katılma arzusuyla evinde hata yapmayıp 3 puana ulaşan taraf olacaktır.

425-Galatasaray-Yeni Malatyaspor  Tahmin: 3.5 Alt  1.35


İki takım bu hafta arka arkaya önce kupada sonrada ligde karşılaşacak. Galatasaray milli maçlar dönüşünde kadroda önemli eksikleri var özellikle forvet hattında sakatları var. Diagne’de önemli bir sakatlık yok ama Terim’in bu maçta riske atacağını düşünmüyorum.Yeni Malatya içinde buradan beraberlik rövanş için önemli bir avantaj olur.Galatasaray rotasyon kadrosuyla da olsa yenme ihtimali yüksek ama gene de maçta 4 gol olacağını düşünmüyorum.

431-Heracles-Willem  Tahmin: 2.5 Üst 1.40


İki takımda ligde Uefa ligi  Play Off’larına katılmak için mücadele ediyor.Daha önceki karşılaşmalarında ki son 5 maçın 4’ü üst bitti ve son haftalarda iki takımın oynadıkları maçlarda yüksek oranla bol gollü bitiyor.Bu üst serisinin bozulacağını düşünmüyorum iki takımda üç puan için oynayacağından çok fazla pozisyon olup bol gollü maç seyredeceğimizi düşünüyorum.

443-Watford-Fulham  Tahmin:Ms 1  1.50


Fulham’ın artık bütün şansı bitti Huddersfield’la birlikte düştüler diyebiliriz.Watford’un da ligde herhangi bir amaçı yok ama evinde çok başarılı bir takım.Kendinden oldukça zayıf olan ve ümitleri tükenmiş Fulham karşısında taraftarı önünde galibiyete yakın olan taraf olduğunu düşünüyorum.


444-Wolverhampton-Manchester United  Tahmin:Kg Var 1.50


Wolverhampton ligde rahat konumda olduğundan göze hoş gelen futbol oynuyor.United ise ligde Şampiyonlar ligine direk katılmak için ilk 4’te bitirmeyi hedefliyor ligi.Tottenham’ın haftasonu puan kaybetmesiyle ligde aynı puana ulaştılar. İki takım bu sene 2 kere karşılaştılar ve bu 2 maçtada karşılıklı gol atıldı gene iki takımında gol atacağını düşünüyorum.

447-Bury-Cambridge  Tahmin:Ms 1  1.40


Bury son 2 haftadır kaybettikleri puanlarla ligde üst lige çıkma mücadelesinde cepten puanları yedi. Cambridge ligde deplasmanda en zayıf takımlarından biri.Bury 2 haftalık galibiyet hasretini evinde ligin zayıf takımlarından Cambrigde karşısında bitireceğini düşünüyorum.

548-Gazişehir Gaziantep-Afyonspor Tahmin:Ms 1  1.30


Gazişehir son 3 haftada aldığı galibiyetlerle,Üst lige çıkmak için Play off’lara ne kadar katılmak istediğini gösterdi.Bu 3 maçın 2’si Osmanlı ve Ümraniye deplasmanıydı.O deplasmanlardan 3 puanla dönüp evinde kendinden çok daha zayıf olan Afyonspor’a karşı puan kaybedeceğini düşünmüyorum.

609-Huesca-Celta Vigo Tahmin:Kg Var 1.45


İki takımda ligden düşmemek için mücadele ediyor.Celta Vigo’da Aspas’ın dönüşüyle haftasonu evinde Villareal’i 3-2 yendiler.Aspas yokken gol yollarında cok zorlanıyordu Celta ama artık Aspas döndü.Huesca ise çoğu maçta yenilsede direnç gösteriyorlar ve gol atıyorlar. İki takımada beraberlik yaramadığından iki takımda açık oynayacaktır.Karşılıklı gol bahisi denenebilinir.

612-Tottenham-Crystal Palace  Tahmin:Ms 1  1.30


Tottenham ligde son 5 haftada aldığı 4 mağlubiyet 1 beraberlikle ilk 4’te ki avantajını kaybetti ve Arsenal’in gerisine düştü,United’la aynı puanda ve Chelsea’den 1 puan önde.Crystal Palace’in ligde herhangi bir hedefi yok ama kaliteli oyunculara sahip. Genede Tottenham’ın artık puan kayıbına tahammülü yok. Ligi ilk 4 ‘te bitirip Şampiyonlar ligine katılmak istiyorsa böyle maçlarda sorun yaşamaması gerekiyor.

664-Sevilla-Alaves Tahmin: Ms 1 1.35


İspanya’da ilk 4’e girmek için çok büyük rekabet var.Sevilla haftasonu Valencia’ya kaybetti ,Alaves ise Atletico Madrid’e.İki takımda bu maça çok konsantre çıkacağını düşünüyorum.Geçen hafta kaybettirse de Sevilla.Bu sefer hata yapmayacaklarını düşünüyorum.Kadro kalitesi daha fazla olan Sevilla kazanma ihtimali daha yüksek.

669-Leganes-Valladolid  Tahmin:Ms 1 1.70


Leganes geçtiğimiz haftasonu ligde Şampiyonlar ligine direk katılmak isteyen ve bu senenin sürpriz takımı olan Getafe’yi deplasmanda çok rahat yendi ve neredeyse pozisyon vermedi diyebiliriz.Hücum hattındaki en önemli oyuncusu Nesyri’de takıma geri döndü.İki takım arasında yüksek mücadele olacağını düşünüyorum ama sanki ev sahibi galibiyete daha yakın taraf olacağını düşünüyorum.

672-Atalanta-Bologna Tahmin:Ms 1  1.35


Bologna son 3 haftada aldığı galibiyetlerle düşme potasından çıktı.Atalanta ligde Avrupa kupalarına katılmak için mücadele ediyor ve çok formdalar evlerinde Chievo’yu yenemedikten sonra geçtiğimiz haftasonu Parma deplasmanında son dakikalarda attığı gollerle galip gelmeyi bildi.Aralarında oynanan son 6 maçta olduğu gibi gene Atalanta galibiyete uzanan taraf olacağını düşünüyorum.


 

Kaynak: Salı-Çarşamba-Perşembe İddaa Tahminleri - OĞUZHAN IŞIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler