Oğuzhan Işık yazıyor: Cuma-Cumartesi İddaa Tahminleri

Oğuzhan Işık yazıyor: Cuma-Cumartesi İddaa Tahminleri

Oğuzhan Işık yazıyor: Cuma-Cumartesi İddaa Tahminleri

101-Bursaspor-Trabzonspor Tahmin:2.5 Üst 1.70


Bursaspor, Alanya deplasmanında yenilmesinden sonra Samet Aybaba ile yollarını ayırdı.Yeni teknik direktörleri Mesut Bakkal oldu.Bursaspor’a puan hatta puanlar lazım artık ligde son haftalara giriyoruz her maç çok önemli küme düşme potasındaki takımlar için.Yeni teknik direktörler genelde takıma pozitif etki yaratır.Trabzon ise son haftalarda çok formda ,kötü oynadığı deplasmanlarda bile gol atma başarısı gösteriyorlar.Bu önemli mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyorum.

102-Nürnberg-Schalke  Tahmin:Ms 2  2.00


Schalke bu sene hiç güven vermiyor, beklenen formu bir türlü ulaşamadı.Nürnberg ise son 2 haftada aldığı 4 puanla ligde düşmemek için az da olsa ümitlendi.İki takım içinde ligde kader maçlarından biri eğer Nürnberg kazanırsa ligde kalma ümitleri çok artacak,Schalke kazanırsa düşme potasından uzaklaşıp derin bir nefes alacak.Schalke’nin kadro kalitesi çok daha iyi olduğundan Schalke galibiyeti denenebilinir.

103-Nantes-Lyon   Tahmin:Kg Var  1.40


Nantes’in evinde gol atamadığı sadece 2 maç var bu sene. Lyon geçtiğimiz hafta ligin en zayıf takımlarından olan Dijon’a karşı henüz maçın ilk dakikasında gol atmasına rağmen 3-1 yenildi.Lyon’un ileri hattında çok önemli yıldızlar olmasına rağmen defans hattında çok büyük zaafları var.İki takımında zorlanmadan gol atacağını düşünüyorum.

107-Spal 2013-Juventus Tahmin:Ms 2 1.70


Juventus için lig bitti sayılır ,Spal ise son 4 haftada aldığı 3 galibiyetle düşme potasından az da olsa uzaklaştı en son içeride oynadığı maçta Lazio’yu  son dakikalarda kazandığı penaltı golüyle yendi.Juventus haftaiçi Şampiyonlar liginde Ajax’la ikinci karşılaşmasını oynayacak ondan dolayı rotasyon çıkması şaşırtmaz.Juventus’un rotasyon kadrosu Spal’i yenmeye yeter yüksek orandan denenebilinir.

109-Rizespor-Göztepespor  Tahmin:Ms 1 1.70


Rizespor ikinci devrenin en flaş takımı diyebiliriz geçen hafta evinde Beşiktaş’a 7-2 yenildi ama maçın çoğu bölümünü üstün oynadı.Göztepe küme düşme potasında ve geçtiğimiz haftasonunda evinde Akhisarspor’a çok daha üstün oynamasına rağmen 1-0 mağlup oldu.Göztepe’nin puana hatta puanlara ihtiyacı var ama hücumda istediklerini gerçekleştiremiyorlar.Rizespor Beşiktaş maçının mağlubiyetini taraftarı önünde unutturur.
110-Hannover-Gladbach  Tahmin:Ms 2  1.45


Hannover’in ligden düşmemesi artık mucize diyebiliriz.Gladbach ise son haftalarda çok formsuz ve istedikleri sonuçları alamıyor.İlk 4 hedefini gercekleştirmek için toparlanması gerekiyor.Hannover deplasmanı ivme başlangıcı için ideal maç.Gladbach 3 haftalık galibiyet hasretine Hannover deplasmanında son verir.

112-Stuttgart-Leverkusen Tahmin:Ms 2  1.60


Stuttgart ligin ikinci yarısında içeride oynadıkları her maçta gol atma başarısı gösterdi,Leverkusen’in deplasmanda gol yemediği maç çok az olsa da.Leverkusen arka arkaya aldığı 3 mağlubiyetle ligde 9’uncu sıraya düştü Avrupa kupalarına katılmak için artık hata yapmamaları gerekiyor.Leverkusen daha kaliteli kadrosuyla kazanır.

113-Werder Bremen-Freiburg  Tahmin:Ms 1  1.45


Werder Bremen çok formda ,ligde ilk 6’ya girmek  ve Avrupa’ya gitmek için her maçı final niteliğinde oynamaya başladı.Freiburg ise ligde herhangi bir amacı yok ve maç öncesi önemli eksiklere sahip. Bremen evinde önemli eksikleri bulunan Freiburg’u yenme ihtimali yüksek.

116-Fulham-Everton  Tahmin:Ms 2  1.55


Everton son haftalarda Premier lig’in en formda takımlarından ,Fulham ise son 14 maçta sadece 1 maç kazandı ve düşmesi garantilendi.Everton’un gene güzel futbol oynayıp maç sonunda galip gelen taraf olacağını düşünüyorum.

118-Huesca-Barcelona Tahmin:İy 10ç  1.45


Barcelona geçen hafta Atletico Madrid’i yendikten sonra aradaki puan farkını 11’ cıkardı.Şampiyon olmaması mucize.Bu maçta Pique ve Suarez sarı kart cezalısı.Barcelona’nın büyük ölçüde rotasyon yapacağını düşünüyorum Messi’yi Şampiyonlar liginde ikinci maç için dinlendireceğini düşündüğümden ilk yarı Huesca yenilmez denenebilinir.

119-Marsilya-Nimes  Tahmin:Ms 1 1.35


Marsilya son 3 haftada kaybettikleri puanlarla 4.lüğü Saint Ettiene kaptırdı.Nimes’in ligde herhangi bir hedefi yok ve önemli eksikleri var.Marsilya 3 haftalık galibiyet hasretini önemli eksikleri olan Nimes karşısında sonlandırabilecek kaliteli ayaklara sahip.

121-Beşiktaş-Başakşehir Tahmin:Ms 1  2.00


İki takımda çok formda Beşiktaş ligi 2. Bitirip Şampiyonlar ligi önelemelerine katılmak için ,Başakşehir ise gectiğimiz senelerde olduğu gibi ligin sonuna yaklaştıkça stresle yaptığı hataları artık yapmak istemiyor ve bu sene Şampiyon olmak istiyor.Genede Başakşehir’in oynadığı futbol bana güven vermiyor , ligin son haftalarında hatalar yapabileceğini  ve Beşiktaş’ın taraftarı önünde galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum.

124-Atletico Madrid-Celta Vigo  Tahmin:Ms 1  1.25


Atletico’nun artık şampiyonluk ümidi kalmadı ligde Real Madrid’le ikincilik için kapışıyor.Atletico Madrid’de önemli oyuncular sakat ve kart cezalısı ama Celta Vigo’da Aspas’ın sarı kart cezalısı olması Atletico Madrid için çok büyük bir avantaj.Aspas bu sene Celta Vigo’nun attığı 45 golün 20 golüne direk katkıda bulundu.Aspas’sız Celta Vigo karşısında Atletico Madrid evinde kazanır.

389-Portimonense-Porto Tahmin:Ms 2  1.35


Porto ligde çok formda artık kaybedilecek puanların telafisi olmadığının bilincinde.Hafatiçi Şampiyonlar liginde karşılaştığı Liverpool deplasmanından 2-0 yenilerek dönüyor.Liverpool’u elemeleri artık mucize denebilinir ondan lige direk konstantre olup şampiyonluk yarışında kendisine göre çok daha zayıf olan Portimonense’yi yeneceğini tahmin ediyorum.

129-Milan-Lazio Tahmin:Ms 0 2.90


 Lazio 1 maç eksiğiyle Milan’ın 3 puan gerisinde bu maç iki takım içinde çok önemli kazanan çok büyük avantaj elde edecek Şampiyonlar ligi yarışında ondan dolayı iki takımda kaybetmek istemeyecektir.Aralarında oynanan son 4 maçta olduğu gibi gene berabere bitme olasılığı yüksek bir maç.

Kaynak: Cuma-Cumartesi İddaa Tahminleri - OĞUZHAN IŞIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler