Oğuzhan Işık Yazdı: Cuma - Cumartesi İddaa Tahminleri

Oğuzhan Işık Yazdı: Cuma - Cumartesi İddaa Tahminleri

154-Dinamo Minsk-Isloch Tahmin:Ms 1 2.10

Isloch bu sezona beklentilerin üstünde başladı ve 8 haftada 6 galibiyet 2 mağlubiyetle ligde 3. sırada ama bu yenilgilerin 2’sini de deplasman maçlarında aldı.

Dinamo Minsk bu sezona beklediği gibi başlayamadı ama genede iç saha performansı iyi deplasman performansında sorun var. Dinamo Minsk iç saha avantajını kullanarak galibiyete daha yakın taraf olacağını düşünüyorum.

155-Başakşehir-Alanyaspor Tahmin:Kg Var 1.40

Başakşehir ligi uzun süre lider olarak götürse de geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray’a yenilerek şampiyonluğu kaybetti.

Alanyaspor Sural’in ölümünden sonra lige pek konsantre olamadı doğal olarak ve bolca puan kayıpları yaptılar belki bu maçlardan 1 galibiyet cıkarabilseydi Avrupa potasına girebilmek için bu mücadele onlar için değerli  olacaktı.

İki takımında ligde herhangi bir amaçı olmasa da Başakşehir sezonun son maçında galip gelmek isteyecektir ama son haftalarda ki savunma zaafları olduğu gibi bu maçtada savunmada hata yapabileceğini düşünüyorum ondan dolayı karşılıklı gol var mantıklı tercih olur bu maçta.

160-Mlada Boleslav-Zlin Tahmin:Ms 1  1.50

Aralarındaki ilk maçta Zlin evinde 3-1 yendi ama Mlada Boleslav’ın Zlin’e göre daha güçlü olduğunu düşünüyorum ondan dolayı bu turu cevirebilirler. Ceviremezlerse bile evinde yeneceklerini düşünüyorum.

179-Beşiktaş-Kasımpaşa Tahmin:Ms 1  1.20

Beşiktaş, Trabzon deplasmanında yenildikten sonra Trabzon’la arasındaki puan farkı 2’ye düştü.

Bu maçta olası puan kaybında ve Trabzon’un kazanması durumunda Beşiktaş öneleme oynamak zorunda kalacak ondan dolayı bu maçı kazanmak zorundalar.

Kasımpaşa’nın ligde herhangi bir amaçı olmaması Beşiktaş için bir avantaj olduğunu düşünüyorum ve bu avantajı iyi değerlendireceklerdir.

181-Sivasspor-Galatasaray Tahmin:3.5 Üst 1.80

İki takımında ligde bir hedefi kalmadı Sivasspor ligde kalmayı garantiledi ,   Galatasaray ise gecen hafta şampiyon oldu.

Fatih Terim’in bu maçta rotasyon yapacağını düşünüyorum ve altyapıdan bazı oyuncuları sahaya sürecektir.

Sivasspor ise ligde kalmayı garantilediği için daha rahat ve acık futbol oynayacağını düşünüyorum. Bu maçta izleyenlerin keyif alacağı ve bol gollü maç olacağını tahmin ediyorum.

241-Nastved-Thisted Tahmin:Ms 1  1.20

Nastved , Fremad’ın Viborg deplasmanına gideceğinden dolayı ve Viborg’un şampiyonluk için oynadığını da göz önünde bulundurursak.

Nastved’in bu maçta kazandığında Üst lig için Play-Off oynama hakkı var. Bu avantajı evlerinde küme düşmesi garantilenmiş Thisted karşısında kaybedeceğini düşünmüyorum ev sahibi handikapta denenebilinir.

308-Konyaspor-Akhisarspor Tahmin:Ms 1  1.40

Konyaspor’un ligi 6. bitirme şansı var bu maçı kazanıp Pazar günü Fenerbahçe Antalya maçında beraberlik durumunda 6. bitirebilir.

Akhisarspor küme düşmesi garantilendikten sonra Kayserispor rotasyon yapmasına rağmen içerde yenemedi.

Konyaspor ,Kasımpaşa deplasmanında 1-0 lık üstünlüğünü koruyamadı ve maç berabere bitti. Konyaspor küme düşmüş Akhisar’ı yenip 6. bitirme ihtimalini zorlayacağını düşünüyorum.

111-Leipzig-Bayern Münih Tahmin:Ms 2  1.40

Bayern Münih ligde Şampiyon olduktan sonra Almanya kupasında da favori. Leipzig son haftalarda puanlar kaybetti ama cepten yedikleri söylenebilinir çünkü ligde konumu belliydi.

Bayern Münih’i kadro kalitesiyle kupaya bir adım daha yakın görüyorum. Bu iki takım daha önce 2017’de bu kupa finalinde karşılaşmışlardı o maç uzatmalara gidip Bayern kupayı almıştı. Bu sefer uzatmaya gitmeden Bayern’in kupaya ulaşan taraf olacağını düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler