Cuma-Cumartesi İddaa Tahminleri

196-Wuhan Zall-Guangzhou Evergrande Tahmin:Ms 2  1.60

Guangzhou ligde 9 haftanın 3’ün de puan kaybetti ve bu 3 maçın 2’si son 2 lig maçında geldi Talisca olmadığı için zorlandıklarını düşündüğümden, Talisca’nın dönüşüyle birlikte deplasmanda da olsa kazanacağını düşünüyorum.

205-Inter Turku-Kuopion Tahmin:Kg Var 1.45

İki takımda bu sene çok gol atıyor bir o kadarda defansta zaaf veriyorlar. Inter Turku’nun bu sezon oynadığı 8 lig maçının 7 tanesinde karşılıklı gol oldu. Kuponun ise 5 maçında karşılıklı gol olmuş.İki takımda çok golcü kimlikleri olduğu için taraf bahisi yerine karşılıklı gol var mantıklı geliyor.

229-Kortrijk-Cercle Brugge Tahmin:Ms 1  1.50

Play-Off Avrupa Ligi B Grubunun artık son haftasına geldi Kortrijk  9 maçta 7 galibiyet alarak şu anda lider durumda ama ikinciyle arasında sadece 1 puan var ondan dolayı liderliği garantilemiş değil.

Cercle Brugge ise aldığı 7 puanla şu anda sonuncu ve bu sene deplasmanda oldukça kötü performans gösterdi. Kortrijk’in bu maçı rahat kazanıp lider bitireceğini düşünüyorum bu grubu.

243-Cork City-Dundalk Tahmin:Ms 2  1.40

Cork City son 2 haftada aldığı galibiyetlerle Play-Out potasında olan takımla arasındaki puan farkını 9’a çıkardı ama ligin daha ortasına geliyoruz diyebiliriz.

Dundalk ve Shamrock ikisi de aynı puanda ama averaj da daha üstün olduğundan ligde lider durumda şu anda Dundalk’ın zayıf rakibi karşısında son 5 maçta olduğu gibi gene kazanacağını ve liderliğe devam edeceğini düşünüyorum.

106-Fortuna Dusseldorf-Hannover Tahmin:Ms  1  1.45

Hannover geçen hafta Stuttgart’ın galibiyet almasıyla düşmesi garantilendi. Fortuna Düsseldorf son haftalarda içeride oynadıkları maçlarda çok etkili oynuyor.

Ligin son maçında da evinde taraftarı önünde eksikleri ve küme düşmesi garantilenmiş Hannover’i rahat yeneceğini düşünüyorum.

109-Hertha Berlin-Leverkusen Tahmin:Ms 2  1.35

Leverkusen bu maçı kazanması gerekiyor. Gladbach , Dortmund’la oynayacak ;Frankfurt ise Bayern Münih deplasmanına gidecek bu iki takımında puan kaybetme ihtimali yüksek olduğundan Leverkusen kazanarak Şampiyonlar ligine gitme ihtimali yüksek ondan dolayı bu maçı kazanacaktır.

122-Trabzonspor-Beşiktaş Tahmin:Kg Var 1.25

Trabzon geçtiğimiz hafta Konya maçını yenseydi bu maç üçüncülük maçı olacaktı ligde hala üçüncü bitirme ihtimali olsada çok düşük bir ihtimal.

Beşiktaş ise Pazar günü Galatasaray-Başakşehir maçı olduğundan ve o maçta beraberlik çıkarsa son haftaya çok düşükte olsa şampiyonluk ihtimali olsun diye kazanmak istiyor.

İki takımda hücum hattında çok başarılılar ondan dolayı bu maçta karşılıklı gol olmama ihtimalini çok düşük görüyorum.

375-Montreal-New England Tahmin:Ms  1  1.60

New Enland ligde deplasmanda en kötü takımlardan biri , Montreal ise bu sezon ligde içerde oynadığı 3 maçın 2’sin de kazanmayı bildi çoğu maçı deplasmanda oynadığından Montreal ligde 8. Durumda. New England’in kendisinden daha güçlü olan Montreal karşısında deplasmanda puan çıkartabileceğini düşünmüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.