Öcalan'ın Mektubu Yayınlayan AA’ya Gaziler Vakfı Başkanından Tepki

Öcalan'ın Mektubu Yayınlayan AA’ya Gaziler Vakfı Başkanından Tepki

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Gazi Lokman Aylar, Abdullah Öcalan'ın mektubunu yayınlayan Anadolu Ajansına tepki gösterdi ve 'AA'nın yaptığı aymazlıktır.

Ve bu durumun Ak Parti ve Binali Yıldırım'a zarar vereceğini söyledi. Aylar ayrıca Anadolu Ajansını başta şehit aileleri, gaziler ve yakınları olmak üzere Türk ve Kürt halkından özür dilemeye davet etti.

Yazılı bir açıklama yapan Lokman Aylar  şöyle dedi:

Bilindiği üzere dün terörist başı, bebek katilinin yazmış olduğu mektup yayınlandı. Anadolu Ajansı Kürtçe yayın yaptığı sitede terörist başından bahsederken "Öcalan" ifadesi kullanıldı.

Eğer bu haber İstanbul seçimleri için yapılmışsa bilinmelidir ki bu en çok Ak Parti'ye ve Sayın Binali Yıldırım'a zarar verecektir.

Çünkü Kürt Halkı başkadır PKK başkadır ve Binali Yıldırım'ın seçimleri kazanması için İstanbul'da PKK destekçilerinden gelecek oylara ihtiyacı yoktur.

Bu tür haberler vatanı için canını vermiş Aziz Şehitlerimizin kıymetli hatıralarına zarar verirken şehit ailelerini ve Kahraman Gazilerimizi derinden üzmüştür.

Bu sebeple Anadolu Ajansını sehven gerçekleştiğine inandığımız bu olay için önce şehit aileleri ve gazilerimizden, sonra Kürt Halkı ve Büyük Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler