Nuray Başaran yazdı: AK PARTİ'NİN VİCDANI: BÜLENT ABİ! KOZMİK ODA AÇILDIĞINDA, KAÇ VATAN EVLADININ ÖLÜM EMRİ VERİLDİ?

Nuray Başaran yazdı: AK PARTİ'NİN VİCDANI: BÜLENT ABİ! KOZMİK ODA AÇILDIĞINDA, KAÇ VATAN EVLADININ ÖLÜM EMRİ VERİLDİ?

Nuray Başaran yazdı: AK PARTİ'NİN VİCDANI: BÜLENT ABİ! KOZMİK ODA AÇILDIĞINDA, KAÇ VATAN EVLADININ ÖLÜM EMRİ VERİLDİ BİLİYOR MUSUNUZ?

Ak Parti kurulduğu günden bu güne, Ak Parti'lilerin 'Bülent Abi' si olarak konumlandırdığı ve duygusal çıkışları nedeniyle zaman zaman Ak Parti'nin 'vicdanı' olarak bilinen Bülent Arınç'ın son açıklamaları gündem olmaya devam ediyor.

Zira halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi de olan Bülent Arınç’ın, Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü ve eski danışmanı gazeteci Kemal Öztürk'ün Youtube kanalına verdiği röportajın üçüncü bölümü de yayınlandı.

Röportajın ilk bölümünde Kanun Hükmünde Kararnameler için “bir faciadır” diyen  Arınç, ikinci bölümde FETÖ yargılamalarını çok sert bir dille eleştirmişti. Üçüncü bölümde ise Kozmik Oda'nın açılması olayına açıklık getirdi.

Ve böylece Kozmik Oda’nın açılması olayı ile  Ak Parti’ye yakın medyanın kendisini hedef almasını da eleştirdi.

Kemal Öztürk’ün ''Kozmik Oda'yı siz mi açtırdınız'' sorusuna, önce o dönem yaşananları anlatarak başlayan Bülent Arınç, Kozmik Oda’nın Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla açıldığını söyledi. Arınç, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un da bu yönde açıklamalar yaparak kendisini doğruladığını söyledi.

Arınç bununla da kalmadı. Kozmik Oda’ya ilişkin soruya yanıt verirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de isim vermeden eleştirdi.

MHP lideri Bahçeli, daha önce yaptığı açıklamada, “Şimdi herkes günü saati geldiği zaman sorar; Kozmik Oda'ya FETÖ'yü sokan kimdir? Hangi gerekçelerle, hangi rollerle kim neyi üstlendi oraya soktu. Ondan sonra Türkiye ne hale geldi” demişti. Arınç da, “Maalesef geçenlerde bir genel Başkan da sorumsuz bir laf sarf etmişti” diyerek Bahçeli’ye de cevap vermiş oldu.

Çok sınırlı sayıda personelin girmek için yetkili olduğu, kapısı yüz ve parmak izi tanıyan ve 17 haneli şifrelerle açılabilen kozmik odalara 2009 yılında girilmiş ve günlerce aramalar yapılmıştı.

Ayrıca bir ilave daha yapalım. 15 Temmuz Darbe girişimi gecesinde Genelkurmay Karargahındaki Kozmik Oda da açıldı mı? Açıldıysa bu odadaki kripto evrakların durumu nedir? Ne olmuştur? Bunları henüz konuşmuyoruz bile....

Arınç'a yönelik suikast iddialarıyla başlayan ve devlet sırrı niteliğindeki belgelerin bulunduğu Genelkurmay Başkanlığı Seferberlik Bölge Başkanlığında günlerce süren aramaların aslında FETÖ kumpası olduğu çok sonra ortaya çıkmıştı. FETÖ’nün kumpası ortaya çıktıktan sonra Kozmik Oda'yı kimin açtığı tartışılmıştı ve hala tartışılıyor....

Peki ben neden bunları yazıyorum.?

Sayın Arınç, madem 'abi' siniz. Sayın Arınç madem size bazıları 'Ak Parti'nin vicdanı' diyor. Ve sayın Arınç, bu röportajlar ile ilgili yaptığnız yazılı açıklamayı şöyle bitiriyorsunuz:

Olgunluk yaşımda bu dünyadan beklediğim bir makam, bir nimet, bir taltif artık yoktur.

Sayın Arınç söylemek istediğim şudur:

Size yapılacak bir suikast iddiasıyla açılan o kozmik oda bilgilerinin elde edilmesiyle kaç vatan evladının ölüm emrinin verildiğini de biliyorsunuzdur herhalde.

Ve ölmeden bunun sorumlusunun kim olduğunun aydınlatılmasını  da bir 'vicdan' yapmanız gerekmektedir.

Savaş halinde bile açılmaması gereken kapılar ve kozmik bilgiler ortaya döküldüğünde, dün bu durumu alkışlayanlar biliyorum ki bugün, 'suçlu kim' oyunu oynuyor!

Ey Recep Tayyip Erdoğan!  Bu durumu aydınlatmak Cumhurbaşkanı olarak en önemli görevimiz. Lütfen bu konuyu aydınlatın ve kesin RACONU!

Çünkü bu bir devlet,  bir ülke olmamızın olmazsa olmazıdır! O vatan evlatları ki; zaten bu görevleri kabul ederken ölmeyi kabul etmişti. Ama vatan için ölmeyi kabul etmişlerdi. Bir erk kavgasına kuban edilmeyi kabul etmemişlerdi!...

Kaynak: AK PARTİ'NİN VİCDANI: BÜLENT ABİ! KOZMİK ODA AÇILDIĞINDA, KAÇ VATAN EVLADININ ÖLÜM EMRİ VERİLDİ BİLİYOR MUSUNUZ? - Nuray Başaran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler