NGazete'de yayımlanan vatan kahramanı malul sayılmayan gazi Hakim GÜLÜM'ün mağduriyeti kalıcı şekilde giderildi!

NGazete'de yayımlanan vatan kahramanı malul sayılmayan gazi Hakim GÜLÜM'ün mağduriyeti kalıcı şekilde giderildi!

NGazete'de yayımlanan vatan kahramanı malul sayılmayan gazi Hakim GÜLÜM'ün mağduriyeti kalıcı şekilde giderildi. Gülüm kalıcı bir şekilde kamu işine yerleştirilecek.

Gazi Ne Diyor? / Ngazete

1996-1997 yılında Tunceli kırsalında teröristlerle girdiği silahlı sıcak çatışmada kalçasına kurşun girerek yaralanan ve vazife malulü sayılamayan gazimiz Hakim Gülüm, yıllardır vazife malullüğü unvanı mücadelesi verirken, yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından kirasını ödeyemediği için, sığındığı kayınvalidesinin gecekondu evinde gece tavanın üzerlerine çökmesi sonucu zor günler geçirmişti.

Ngazete “Gazi Ne Diyor” köşe yazarımızın yaptığı haberden sonra Hakim Gülüm, Manisa ilimizin şehzadeler ilçesi Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, geçici olarak pansiyona yerleştirdi.

Vazife malulü sayılamayan gazimizin yanına giderek yakından ilgilenen terörle mücadele sırasında yaralanan malul sayılamayan gaziler dernek başkan yardımcısı Yaşar Saral cumartesi, Pazar günü incelemelerde bulunmuştu.
Kendisine rehberlik eden Gazi Adnan Kaya ve Gazi Selami Pazar ile birlikte en güzel şekilde ilgilenerek mağduriyetinin giderilmesinde katkıda bulunmuşlardır.

Yaşar Saral, Hakim Gülüm’ün öncelikli iş hakkını kullanması için iş-kur dan gençlik ve spor bakanlığı spor il müdürlüğüne Altındağ hizmet merkezinden müracaat ederek temizlik görevlisi olarak işe başlama dilekçesi kabul edilmiştir. Önümüzdeki günlerde 27 Şubat 2019 günü gençlik ve spor bakanlığının kamuda işçi statüsünde mülakata girecek. Mülakatla işe alınacak olan ve zor durumda olan vazife malulü olamayan Hakim Gülüm artık zor günleri geride bırakacak.

NGazete  “Gazi ne diyor” köşe yazarımızın haberinden yola çıkarak, Terörle Mücadele Gazileri Dernek Başkanı Ender Deniz bey ve Malul Sayılamayan Gaziler dernek başkan yardımcısı Gazi yaşar Saral ve Gazi Adnan Kaya, Gazi Selami Pazar önderliklerinde bir kez daha birlik, beraberlik ve huzur içinde, vatanını en çok seven görevini en iyi yapan sözünden yola çıkarak bir görev daha başarı ile sonuçlandırılmıştır.

Birlik beraberliğin verdiği huzuru hiç kimsenin sağlayamayacağını bir kez daha dile getiren Ngazete “Gazi ne diyor” köşe yazarı Mustafa Kurubacak "Artık bir olma zamanı geldi daha neyi bekliyoruz. Zaman birlikte olma zamanı ve güçlü olma zamanıdır" diyor.

Bir birimizi karalayarak, hakaret ederek, küçük görerek, kibir ile, ego ile hiçbir yere varılamayacağını bu olayla yerin dibine girmiştir artık.

Artık sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, paylaşma ve elimizden ne geliyorsa yapma zamanı ve paylaşma zamanı, zaman bir birimize sahip çıkma zamanıdır. Birimiz hepimiz iz hepimiz biriz ilkesiyle yola çıkarsak bu gücün karşısında hiç kimse duramaz diye dile getirmiştir.

dsfasdfsda.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler