NGAZETE'de dün yayımlanan vatan kahramanı Hakim GÜLÜM vatan evladımızın mağduriyeti geçici olarak giderilmiştir.

NGAZETE'de dün yayımlanan vatan kahramanı Hakim GÜLÜM vatan evladımızın mağduriyeti geçici olarak giderilmiştir.

NGAZETE'de dün yayımlanan vatan kahramanı Hakim GÜLÜM vatan evladımızın mağduriyeti geçici olarak giderilmiştir.

Teşekkürler Sayın Manisa ili şehzadeler ilçesi kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara'ya ve kaymakamlık özel kaleminden Ahmet bey’e…

1996-1997 yılında Tunceli kırsalında teröristlerle girdiği silahlı çatışmada kalçasına kurşun girerek yaralanan ve vazife malulü sayılmayan gazimiz Hakim Gülüm bir yandan, yıllardır vazife malullüğü unvanı mücadelesi verirken, yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından kirasını ödeyemediği için, sığındığı kayınvalidesinin evinde dün gece tavanın çökmesi sonucu bir şok daha yaşadı. Gece düşen tavanla neye uğradığını dile getiren Hakim Gülüm, “Gece tavan çöktü üzerimize, yağmur geçtikten sonra su tavanı salmaya başladı. 3 çocuğumla birlikte 5 kişi bu odada yaşıyoruz. Barınacak bir yerimiz yok. Ben 5-6 aydır Şehir Hastanesinde tedavi altındaydım. Gittik geldik, işimiz bozuldu. İmkânımız da yok, durumumuz da yok.

Dün gazetemiz ' de NGAZETE.COM haber sitemizde yayınlanan vatan kahramanı Hakim GÜLÜM vatan evladımızın emaneten sığınmak amaçlı kaldığı kayınvalidesinin evinin çatısının çökmesi sonucu mağdur olduğu ve gidecek yerinin olmadığını WhatsApp ihbar hattımıza attığı resimleri ve haberini aldık ve üzülerek öğrenmiş bulunup haber yaptık.

Gazimiz ile ilgili haberden sonra Manisa ili şehzadeler ilçesi kaymakamlığının devreye girmesi sonucu gazimiz Hakim GÜLÜM ve ailesi derhal bir pansiyona yerleştirilmiş birkaç günlüğüne barınması sağlanmıştır. 

Terörle Mücadele Gazileri Dernek başkanı Ender DENİZ Bey Gazimize ulaşıp,yine vazife malulü sayılamayan Tuncay subaşı ve NGAZETE “Gazi ne diyor” köşe yazarımızla irtibata geçerek, adres ve bilgiler doğrultusunda Manisa ilimizin şehzadeler ilçesinin Sayın Kaymakamı Cemal Hüsnü ÇAYKARA ulaşarak Gazimizle ilgilenip araçlar göndererek bulunduğu tek gözlü gecekondu dan alınıp pansiyona yerleştirmiştir.

Sayın Kaymakam’ımıza desteğinden dolayı teşekkür eder bu sorunun kalıcı bir çözüme bağlanılması, gazimizin ve ailesinin sürekli kalıcı bir barınma ve sürekli iş imkânı sağlanması için talep edilmiştir. 

Kaymakam’ımız, Sayın Cemal Hüsnü ÇAYKARA 'da bu konuda gerekli talimatları verdiğini belirtmiş, ayrıca Hakim GÜLÜM Gazimizin vazife malulü hakkını alabilmesi içinde gerekli talimatların verildiğini söylemiş, Gazimizin mağduriyetinin de giderileceğinin müjdesini vermiştir.

Terörle Mücadele Gazileri Dernek Başkanımız Ender Deniz Bey gazimize iş vererek tüm sorunlarının çözülmesi için kaymakamımızla sürekli irtibat halinde bulunmaktadır. 

whatsapp-image-2019-02-07-at-21.25.37.jpegwhatsapp-image-2019-02-07-at-21.26.25.jpegwhatsapp-image-2019-02-07-at-19.05.41-001.jpeg

Kaynak: NGAZETE'de dün yayımlanan vatan kahramanı Hakim GÜLÜM vatan evladımızın mağduriyeti geçici olarak giderilmiştir. - Gazi ne diyor?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler