Spor Bölümü Kuruluyor... Hokkabaz NGazete'de

Spor Bölümü Kuruluyor... Hokkabaz NGazete'de

Sosyal Medya üzerinde Hokkabaz lakabı ile büyük bir takipçisi olan Emre Karataş bundan böyle NGazete'de

Yeni Spor Müdürümüz Emre Karataş kimdir?

1982 Ankara doğumlu yazar, 2006 yılında İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında yoğun İngiliz Edebiyatı dersleri gördükten sonra edebiyata karşı kayıtsız kalamadı ve ilk şiirlerini ingilizce yazarak ilk ödülünü de yurtdışından aldı. Bir yandan dilbilim alanındaki araştırmalarını sürdüren yazar bir yandan da şiir, deneme ve roman kategorisinde kitaplar çıkartarak Türkiye’de Çoksatanlar bölümüne girme başarısı göstermiştir.

Türkiye’de birçok üst düzey yöneticinin yaşam koçluğunu da yapmakta olan yazar, kariyerine ilk olarak spor yazarlığıyla başlamıştır. Spor Extra dergisi ve ajansspor gibi sayısız yayın organında köşe yazarlığı yapmış olan yazar, birçok futbolcu ile gerçekleştirmiş olduğu röportajlar ile adından sıkça bahsetmiştir. Türkiye’de geleceğin en önemli spor yazarlarından biri olma konulu yapılan geniş çaplı ankette yer almayı da başaran yazar şu sıralar ‘Hokkabaz’ mahlasını kullanarak spor ve iddaa tahminleri yaparak adından sıkça bahsettirmekte ve çok geniş kitlelere ulaşabilmektir.

N gazete’de bir yandan yazar ve yaşam koçu kimliğiyle köşe yazılarına devam edecek olan Emre Karataş, bir yandan da Hokkabaz kimliğiyle gazetemizin Spor Müdürlüğü görevini üstlenecektir.

Emre Karataş (Hokkabaz) yeni kurulan Youtube kanalımızda spor konulu yayınlar yapacak ve tüm spor meraklılarına başka hiçbir yerde bulamayacakları yüksek oranlı tahminler köşesi hazırlayıp spora ve iddaa tahminlerine yeni bir bakış açısı getirecektir.

N Gazete hızla büyümeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler