NGazete Gündemi Belirlemeye Devam Ediyor; Cumhurbaşkanı Erdoğan olaya El Koydu!

NGazete Gündemi Belirlemeye Devam Ediyor; Cumhurbaşkanı Erdoğan olaya El Koydu!

NGazete imtiyaz sahibi Nuray Başaran bu hafta içinde yazdığı "THK Yanıyor…. Neden Genel Kurula Gitmiyor?" yazıyla yine gündemi belirledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ziyaretinin dönüşünde yaptığı açıklamada THK meselesini masaya yatıracaklarını söyledi.

NGazete imtiyaz sahibi Nuray Başaran'nın THK'daki yolsuzlukları ve kurumun borçlarını ele aldığı "THK Yanıyor…. Neden Genel Kurula Gitmiyor?" yazısı gündeme bomba gibi düştü. O günden beri Ankara durumun vahameti üzerine çalkalanıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu durum karşısında sessiz kalmadı ve Rusya ziyareti dönüşünde yaptığı açıklamayla olayı masaya yatıracaklarını belirtti. 

İşte o açıklama:

''TÜRK HAVA KURUMU İLE BİR YERE VARAMAYIZ''

Şu anda bir olay daha çıktı ortaya; Türk Hava Kurumu (THK) meselesi. Türk Hava Kurumu'nun arkasında kim var? CHP'li milletvekili. Onun arkasında CHP. Bunu savunuyorlar ve 'Bakanlık neden Türk Hava Kurumu ile çalışmıyor?' diyorlar. Yahu bu adam zaten mezarlığa dönüştürmüş Türk Hava Kurumu'nu. Oradaki uçakların motorları, pervaneleri yok. Yani rezillik diz boyu. Şimdi büyük ihtimalle şurada birkaç gün içerisinde orayı da masaya yatıracağız. Yani bu Türk Hava Kurumu ile bir yere varamayız.

Mesela MAKS-2019 Fuarı'nda yangın söndürme uçakları, aynı zamanda helikopterlerle ilgili de bilgiler aldım. Şimdi Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Bey'i buraya da bir göndereceğiz. Onlarla bir çalışma yapmak suretiyle gerekirse buradan da belki istifade yollarına gidebiliriz.

Nuray Başaran'ın yazısına ulaşmak için tıklayın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler