Ngazete, Dr.Mahfi Eğilmez'in İsviçre’de Finans Dünyasıyla Buluşacağı Söyleşinin Medya Sponsoru Oldu

Ngazete, Dr.Mahfi Eğilmez'in İsviçre’de Finans Dünyasıyla Buluşacağı Söyleşinin Medya Sponsoru Oldu

İsviçre'nin Cenevre kentinde, Ngazete'nin medya sponsoru olduğu ve Cenevre Kültür etkinlik ajansının 27 Mart tarihinde düzenleyeceği buluşma Ngazete sosyal medya hesaplarından ve websitesinden canlı yayınlanacak.

Uluslararası finans çevrelerinin Türkiye ekonomisine olan ilgisi tüm sıcaklığıyla devam ederken, Türkiye’nin duayen iktisatçısı Dr. Mahfi Eğilmez, İsviçre’nin Cenevre kentinde uluslararası iş ve finans dünyasıyla bir buluşma gerçekleştirecek.

Ngazete'nin medya sponsoru olduğu ve Cenevre Kültür etkinlik ajansının 27 Mart tarihinde düzenleyeceği buluşmada, Dr. Eğilmez’in Türkiye’de geçtiğimiz sene en çok satanlar listesinin üst sıralarında yer alan ‘Değişim Sürecinde Türkiye’ ve ‘Tarihsel Süreç İçinde Dünya Ekonomisi’ kitaplarının ışığında bir söyleşi yapılacak.

Türkiye’nin güncel ekonomik gelişmeleri ele alınırken, Dünya ekonomisi açısından Sanayi 4.0, Gümrük ve Kur politikaları gibi önemli güncel süreçlerin de konuşulacağı etkinliğe hem İsviçre’deki iş ve finans çevreleri hem de orada yaşayan Türklerin yoğun katılım göstermesi beklenmektedir.

Türkiye ve Dünya ekonomisi hakkında tarihsel süreçten günümüze bir bakış açısı ortaya konacağı buluşmanın moderatörlüğünü ise İsviçre’de yaşayan Ngazete ekonomi yazarı Berat Onur yapacaktır.

Etkinlik Ngazete sosyal medya hesapları ve websitesinden canlı yayınlanacaktır.

poster-dr-mahfi-egilmez.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler