Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

NE HABER AŞKTAN?

Yeni yılın ilk gerçekleşen Güneş tutulması ardından etkilerini hissetmeye başladığımız bu yeni dönemde algılarımız ve hislerimiz özellikle plan yaptığımız konularda bizi şaşırtabilir. Beklentilerimiz doğrultusunda geçmiş zamanların alışkanlıklarını üzerimizde taşımamız, 6 Ocak 2019’da Oğlak Burcu’nda meydana gelen tutulma ile kırılmaya uğradı. Bundan sonrası için hayaller ve gerçekler daha net anlaşılabilir olacak. 

Birçoğumuz daha önce hesaba katmadığımız durumları daha keskin şekilde değerlendirme sürecine farkına varmadan evirilmeye başladık bile. Bu yeni karmik süreç en çok kalbimize söz geçirmede ve sahte aşkları gerçeklerinden ayırmada bize ışık tutacak. Başka bir deyişle, artık sahte aşkın mumu yatsıya kadar yanmış olacak.

Koç: Koç ve yükselen burcu koç olanlar, bu hafta sosyal çevre ve ilişkiler adına güzel gelişmeler gündeminizde olacak. Sosyal çevreniz, farklı fırsatları önünüze getirecek ve ortak işleriniz ön planda olacak. Davetler ve ziyaretler ile birlikte yeni aşklar konusunda şanslı olabileceğinizi unutmamalısınız. Fırsatlarınızı değerlendirin.


Boğa: Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar, bu hafta uzun zamandır beklediğiniz atılımı yapmak için iyi bir dönem başlıyor diyebiliriz. Para, yatırım, bütçe yapma gibi konularda hedefe odaklanma açısından önemli bir süreçtesiniz. Şans konusunda yükseliş yaşayan Boğalar, ikili ilişkiler ve aşk fırsatları için de bu haftanın kesinlikle kıymetini bilmeli.


İkizler: İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar, yurtdışı ve yabancı odaklı işler konusunda oldukça aktif ve şanslı olacaksınız. Ayrıca yayın, sosyal medya gibi alanlarda sizin için çok daha aktif bir süreç başlıyor. Öğrenci veya akademisyen olanlar için güzel bir fırsat eşiği bu hafta olası. Beklediğiniz aşk belki de sınır dışından size kapılarını açacak.


Yengeç: Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar, maddi konulardan çok bu hafta manevi konulara yönelerek içsel bir yolculuğa çıkacaklar. Kalbi her zaman hızlı çarpan sizler için daha çok ruhani anlamda yapıcı ve yaratıcı bir hafta olacak. Sanatla uğraşanlar için ise bereketli bir haftasınız. İştahlı olanlar, yeme içme alışkanlıklarına dikkat! Aşk, fit olanlara iltimas geçiyor.

Aslan: Ciddi ilişkisi olanlar için evlilik kararı almak açısından oldukça uygun bir süreç zira bu hafta evlilik gibi ciddi konularda yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Bu hafta ikili ilişkiler için yapıcı fırsatlar mevcut gözüküyor. Hayatında ciddi ilişkisi olmayanların yeni temaslarda olacağı, hatta beklenmedik flörtler yaşayacağı sürpriz bir hafta olabilir.


Başak: Başak ve yükselen burcu başak olanlar, düşüncelerinizi pozitif tutun. Beklentileriniz yüksek olabilir, fakat sürpriz durumlar karşısında temkinli olmanız, size fayda sağlayacaktır. Biliyorsunuz zorla güzellik olmaz. Partnerinizi bu aralar sıkıştırmayın. Aşk ve romantizm tamamen kendiliğinden gelişen, plansız durumlardan ibarettir.

Terazi: Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar, bu hafta hobiler ve sportif aktivitelerin ön planda olacağı bir hafta olması sebebiyle aşk ve romantizm açısında yeni tanışmalar, temaslar yaşanabilir. İkili ilişkilerde güzel başlangıçların olacağı bir haftaya başladınız. Samimiyet konusunda ise ilk günlerde dikkatli olun.


Akrep: Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar, ev değişikliği, aile ile ilgili durumlarda yeni kararlar alma ve adım atma zamanı gündeme gelebilir. İlişkiler için önemli mevzuları konuşma zamanının vurgulandığı bu hafta, sağlık alanında da yeni adımlar atılabilir. Kendinize bakmanız aşk hayatınızda da yeni hareketlenmeler sağlayacaktır.


Yay: Yay ve yükselen burcu yay olanlar, iştahınız bu aralar daha çok artabilir. Yeme, içme alışkanlığınıza ve sıklığına dikkat etmelisiniz. Diğer taraftan iletişim konusunda medyayı daha aktif kullanma, yazma veya sanatsal yetenekleri ortaya koyma alanında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecan verici sürprizlere hazırlıklı olun.


Oğlak: Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar, parasal konularda yeni gelişmeler 6 Ocak Güneş tutulması sonrasında başladı ve ivmeleniyor. İşle ilgili konularda daha fazla mesuliyet almanız gereken bu yeni dönemde ayakların biraz daha yere basması, yatırım faaliyetleri açısından somut kar sağlayacaktır. Sevdiklerinizin sizden beklentisi artmış olabilir.


Kova: Kova ve yükselen burcu kova olanlar, bu hafta kendinizi yeniden değerlendirip yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Günümüzde yaşananları eleştirmeye başlayarak, hatta belki biraz da boşa geçirdiğinizi düşünerek yeni ve köklü atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda mevcut alışkanlıklarınızın size fayda sağlamadığını keşfedebilirsiniz.

Balık: Balık ve yükselen burcu balık olanlar, bu hafta şüpheci yaklaşımlar sonucu fikirlerinizi başkalarına ifade etmek konusunda tereddütler yaşayabilirsiniz. Parasal konularda ise olumlu gelişmeler devrede. Alım, satım gibi konularda kazançlar elde edilebilirsiniz. Bu dönem içinde samimiyetinden emin olmadığınız kişilerden uzak durmak size fayda sağlayacaktır çünkü aşk samimiyet gerektirir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar