Nasyonel Sosyalizm

Sevgili okuyucularım NAZİZİM  ilk 1922 yılında İTALYA devletinde BENİTO MUSOLİNİ tarafından  başbakan olarak 1943 ve 1945 yılları arasında  faşizimin DUÇE si olarak hayatını 1945 yılında İtalyan partizanlarının kendisini  ele geçirmesi ile kaybedene kadar yaşamış bir kişilik.

1919 yılında ALMANYA ‘da basit bir hareket olan ALMAN NASYONEL SOSYALİST PARTİSİ (ANSP) 1933 yılında ADOLF  HİTLERİN  BAŞBAKAN olarak önderliği almasıyla dünya tarihinin değişmesini ve en kanlı yıllarını yaşamasına neden olmuştur.

1939 yılında başlayan İKİNCİ DÜNYA HARBİ ile dünyanın kaderi değişmiş savaş 1945 yılının mayıs ayının ilk günlerinde BERLİN şehrinin düşmesi ile müttefik güçler NAZİ ALMANYASINA karşı savaşı kazanmışlardır.

İkinci dünya harbinin bitmesi, NAZİZİMİN kaybetmesi  ve işledikleri insanlık suçları ile savaş bittiği halde NAZİZİM hiçbir zaman tamamı ile bitmemiş hatta bazı konular büyük devletler tarafından saklanmış gizlenmiş görülmemiştir.

Aslında NAZİZİM ikinci dünya harbinden evvel Avrupa,İngiltere ve Amerika Birleşik Devletlerinde çok ciddi taraftar ve zemin bulmuş.

Bu ülkeler içinde çok ciddi sempatizan topluluklar yarattığı gibi AVRUPA ARİSTOKRASİSİNDE çok ciddi alt yapı oluşturmuştur.

O günden bugüne geldiğimizde NAZİZİMİN bilimsel çalışmaları,üstün teknoloji birikimi,tıp ve ilaç sanayindeki ciddi çalışmaları ve savaşı kaybetmeden evvelki ekonomik birikimlerinin çok iyi bir şekilde bir kısmını gizleyebilmeleri GİZLİ NAZİ yapısını hala ayakta tutabilmektedir.

Bütün bu üstün yetenek sağlayan argümanlar eskinin düşmanlarını bile el altından gizli buluşturup ortaklıklar yaptırmıştır.

Bugün UKRAYNA devletinde yaşanan uluslararası tavır hala ikinci dünya harbinde NAZİ’lerle yapılan işbirliğinin bugüne taşınmasından kaynaklanıyor.

İkinci dünya harbindeki KIRIM TATARLARININ sürgünü SOVYET ordularına karşı savaşan ALMAN NAZİ güçleri ile birlikte hareket eden KIRIM TATARLARI yüzündendir.

Türkiye’nin bölgelerinde eski yugoslavya’da bugünki BOSNA HERSEK,HIRVATİSTAN,MAKEDONYA,BULGARİSTAN,ROMANYA,UKRAYNA,SOVYET ERMENİ ,AZERİ ve GÜRCÜLERİNDEN  NAZİLER ,ciddi anlamda askeri birlikler kurmuşlar ve bu askeri güçlerle SOVYET ordularına karşı savaşmışlardır.

Bunlar savaş bittikten sonra kurtulup esir hayatını sonlandırdıktan sonra ülkelerini değiştirip dünyanın bir çok yerine yerleşerek orda o gizli NAZİ sempatizanlığını saklarken kendi aralarında büyük bir network oluşturmuşlar.

Bu konuda aynı şeyler TÜRKİYE içinde geçerli.

Orgeneral HÜSEYİN HÜSNÜ ERKİLET paşa ve Osmanlının ittihatçı ekibinden kalan NURİ KILLIGİL,ALİ FUAT ERDEN gibi NAZİZİM ile yakın işbirliği içinde olan askerler bunlar bilinen,fazlaca bilinmeyen iki defa MİT müsteşarlığı yapmış orgeneral FUAT DOĞU paşanın naziler’le temasları ve onlardan aldıkları bilgi ve birikimin ülkemizdeki asker,sivil siyaset ve bürokrasiye aktarımı çok önemlidir.

Özellikle NASYONEL SOSYALİST partisinin ALMANYA’nın yenilmeden kısa bir dönem evvel VATİKAN devleti ile yaptıkları anlaşmalar çok etkili olmuş VATİKAN bu konuda bir şekilde NAZİZİM yanında taraf olmuştur.

Bunlar dünyada hiç konuşulmamış bilinen ama konuşulmayan sırlar olarak kalmıştır.

Bugüne geldiğimizde aslında NAZİZİM o gizli ve etkili gücünü kullananlar çok ciddi anlamda siyasete ve ekonomiye şekil verebilmektedir,suyun altında.

Aslında gözümüzün içine baka baka yapılan 1999 yılından sonraki hızlı değişimin altında bu güç olması muhtemel.

 Yapılan kavgaların derin taraflarında bu kavganın altında ele geçirilmek istenen paylaşılamayan GÜÇ KAYNAKLARI OLABİLİR bunların yolları NAZİZİM temelli olabilir.

Nazi PROKOBANDA bakanı Josef Gobels’in devamlı şekilde toplumumuzda örnek verilmesi son dönemde ilginç geliyor şahsıma.

Özellikle proje hedef programlar üstünden kamuoyunu farklı yönlendirilerek gidilmek istenen yollar görüyorum.

Yıllarca duayyen,efsane kelimesi kullanılan kamuoyuna mal olmuş kişiliklerin son dönemde  medya ve sosyal medya’da ani çıkışları çok dikkat çekici geliyor.

1999 APO  getirilme operasyonu esnasında ve FETÖ terör örgütü başı  FETTULLAH GÜLEN’ nin AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNE gidişi ile başlayan büyük şekillendirme sürecinde gizli nazi gücünün ülkemizdeki MASONİK belirli bir yapının çalışması ile kullanılması son perdede bizi çok değişik bir duruma taşıdı bundan kimselerin haberimi yok.

ADOLF HİTLER ve BENİTO MUSOLİNİN hesapsız ve dengesiz güç kullanımından dünyanın yaşadığı felaket ve kendi ülkelerinin büyük yıkımına sebep olmaları bizlere örnek olmayacaksa ne olacak.

Son yıllarda dış politikamızdaki yanlış stratejiler ve bu yanlış stratejilerin daha ilerliyerek kontrol edilemeden devamı MİDYATA pirince giderken evdeki BULGURDAN bizi edermi.

ABD derin devletinin bile  gerçek anlamda pirim vermediği Ukrayna ve kırım meselesinde özellikle ABD dış işlerinden gelen akılcı anektod çok önemli.

Ancak bir üçüncü dünya savaşı olursa RUSYA bu savaşta yenilirse KIRIM Ukrayna devletine geçer diyor.

Bizdeki yarım akıllı bazı gizli stratejik güç merkezleri geçmişi NAZİ  hayranlığı olan kendilerine ve onları onlar yapan ABD ve Siyonist işbirlikçileri için ülkeyi araba gibi görüp bir yerde duvara vurup onarılmaz şekilde içinden içlerini doldurdukları emtia bavulları ile çıkıp kaybolup görevlerini başarı ile tamamlamışmı olmak istiyorlar.

Acaba kendini ANADOLU  güneşi ile yaktıktan sonra ben SELEHATTİNİM diye düşünen namazımı kıldıktan sonra kudüse karşı harekete geçirip ülkeyi ateşe verip yok etmek isteyen beyinlermi var?

Merhum SÜLEYMAN DEMİRELİN 2001 yılındaki  bir sözünü hiç unutmam.

Adama araba verdik gitti duvara vurdu.Şimdi burda kim kabahatli diye sordu.

Arabamı,duvarmı,şöförmü?

Ekledi tabiki şöför:)

ABD ve İNGİLTERE gibi devletler burda işleri hiçbir zaman doğru şoföre bırakmazlar.

Çünkü onlar zamanı geldiğinde arabayı direk çarptıracak duvara şöför ararlar ve onu bulur ona işlerini yaptırırlar.

Turan dediğiniz zaman çocuğunuzun ismini TURAN koyarak söyle olarak geliştirmekle olmuyor.

Bu dünya şartlarında TURAN dediğin zaman bir gerçekçi aklın,stratejin,dünya gerçekliğin olucak.

Kırk yıldır hudutlarındaki TERÖR organizasyonunu durduramadığın gibi birde bunu dev bir IRAK ve SURİYE iç savaşı ile beslemişsin,TURAN  demen sadece bir MİTOLOJİK çağrışım olur.

Rahmetlik em.Alb BAŞBUĞ ALP ARSLAN TÜRKEŞ beyin ölmeden evvelki TÜRK dünyası ile açıklamalarını iyi okuyun ve düşünün anlarsınız.

2015 uçak kırizi esnasındaki RUSYA,TÜRKİYE ilişkilerine ORTA ASYA TÜRK kökenli devletlerin yaklaşımını gördünüz,konuya burdan daha iyi yaklaşım gösterirsiniz.

Onun için BALKANLARDAN KAFKASYAYA NAZİZİM  heveslisi ve ezoterik güç elde ederek  bir müddet aklı havada uçanlar sadece İSMAİL ENVER paşalar gibi yaptıkları işlerle ülkelerini felakete taşırlar.

Yolunuz her zaman aklın yolu olsun,bir silahı kullanabilmen için eğitim veriyorlar,eğitimi olmayan insan silah kullanırsa ne olur illaki hatalı kullanır ve kendisini ve arkadaşlarının hayatını yok eder veya tehlikeye sokar.

Nazizimi bile örnek alacaksanız kötü tarafını ve mağlubiyetini görün anlayın ona göre hareket edin.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum