NASYONEL SOSYALİZİM

Sevgili okuyucularım hepinize başarılar ile dolu yeni bir çalışma haftası geçirmenizi dilerim.
Yazıma 07.11.2020 günü TELE1 televizyonunda gazeteci sayın MERDAN YANARDAĞ beyefendinin KOZMİK ODA meselesi ile ilgili yaptığı programa dair analizimle başlayacağım.
Programa katılan em.tüm amiral TÜRKER ERTÜRK,em.tuğ general HALDUN SOLMAZ TÜRK ve yine emekli STK(SEFERBERLİK TETKİK KURULU) ANKARA bölge başkanlığı komutanı em.Albay Erkan Yılmaz Büyükköprü beyefendilerin muhteşem doğru tespitleri ve konu hakkında ilk defa bu kadar doğru bilgilendirme yaptıklarını söyleyebilirim.
Bu konu dediğim gibi çok uzun hadiseler zincirinin 2009 yılının Aralık ayında artık gemi azıya almış bir derin yapının başlattığı bir hadise.
Bu konuya kısa bir ek yapmak istiyorum ANKARA SEFERBERLİK TETKİK KURULU başkanlığındaki 11 ve 16 numaralı odalara girmeleri orayı merkez sanmalarından değil,bilerek ve hedefe koyarak girdikleri bir askeri karargah.
Bu karargahtaki bilgiler tarihi olaylardan başlayıp yüksek kozmik bilgi ihtiva ettiği için şeçilmiş bir askeri karargah.
Gelelim bugünlerde AVRUPA’dan gelen FAŞİZİM olarak bizde adlandırılan radikal islama karşı verilen tepkilere.
Ben bunun böyle olacağını çok yıllar evvel periscope yayınlarında beni seven dostlarıma anlatmıştım.
Bunuda yabancı kaynaklardan 2018 yılında başlangıç vereceğini söylemiştim.
NASYONEL SOSYALİZİM Hitler Almanyasının 3.REİCH olarak bütün dünyayı kana,baruta boğduğu 2.dünya harbine neden olan ideolojinin merkez ülkesi AVRUPA MEDENİYETİNİN göbeği ALMANYA’dan başlayan bir dönem.
Aslında baştan tüm Avrupa,İngiltere ve AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNDE sempati ile karşılanan hatta kucaklanan ekonomik ve siyasi olarak desteklenen bir ideolojik akımdı,ADOLF HİTLERİN önderliğindeki NAZİ ALMANYASI.
Nazizimin doğuşu aslında BEYAZ IRKLAR tarafından bir ihtiyaç olarak hasıl olmuştu tamamen sebebleri ekonomikti.
Almanya 1. Dünya harbinde yenilmiş,ALMAN MARKI adeta gazete kağıdına dönmüş,ekonomi batmış bir durumda iken NAZİZİM ile kalkınma sağlanmış ama siyasi ideoloji olarak AVRUPA medeniyetin beşiğinde yahudi aleytarlığı ve karşıtlığı konmuştu.
2.dünya harbi boyunca beş milyon yahudi temerküz kamplarında katledilirken,iki milyon ROMAN vatandaşı ve sakat,özürlüde aynı kamplarda yok edilmişti.
Bugün geldiğiniz noktada bir farklılık şu artık ANGLO-SAKSONLAR ile yahudiler beraber işbirliği içinde ALMAN devleti ile İSRAİL yakın işbirliği içinde.
Düşününki Blohom Woss tersanelerinde ALMAN dizel denizaltı teknolojisi nükleer yakıt ile çalışan denizaltı motorları yüklenerek İsrail deniz kuvvetlerine teslim edildi.
Artık Avrupa’da yeniden ihtiyaçtan kaynaklanan AŞIRI MİLLİYETÇİLİK ve ona bağlı siyaset oluştu bu zaten planlanmış bir 1980 lerde yürürlüğe sokulmuştu.
Avrupa’da bu milliyetçiliğin besin kaynağı RADİKAL İSLAM olucak onun üstünden yol haritası çıkarılacak.
Paris’te artık Fransız halkı kendi sosyal anlayışı ve adetleri ile yaşamak istiyor.
Kendi hükümetlerinin başka kıtalarda yaptığı sömürge planlarının insan politikaları FRANSIZ halklarını vurdu,Fransa halkı ekonomik olarakta,sosyal olarakta Fransa’da yaşayan sömürge halkları ve mülteciler karşısında ezildiler.
Paris’in arka sokaklarında sofra şarabı ile meyhanelerde edit piaf dinleyen Fransızların yerinde şimdi atletle eyfel kulesi manzaralı mangal yapan Afrikalılar,ortadoğulular Paris’i ve Avrupa’nın heryerini doldurdular.
3.dünya savaşı öncesi muhakkak radikal islam üstünden Avrupa mülteci sorununa sert milliyetçilik yapısı üstünden yürüyecektir.
Başta FRANSA,ALMANYA ve diğer Avrupalı ülkeler bu kervana katılacaklardır.
Bunun en büyük sebebi Avrupa için insan ihtiyacının bitmesi,yapay zekanın,robotların,ultura yüksek teknolojinin dünyaya egemen olacağı dönemde BEYAZ IRKLARIN haricinde insanoğluna fazlaca ihtiyaç yok.
Sömürge toplumları ve batı medeniyetinden beslenen dünya ülkeleri,sonuç olarak yine BATININ aşırı milliyetçiliği ile yüzyüze gelecekler.
Avrupa’da ORTA ÇAĞDAN beri konular böyle gelişmiş.
Dünyanın diğer ülkeleri dünya yaşamına,sosyal hayatına,ekonomisine,siyasetine bir katkıları olmadığı için NASYONEL SOSYALİZİM ile karşı karşıya kalacaklardır önümüzdeki zamanda.
Avrupa’daki aynı sıkıntılar bizim ülkemizdeki hem iç hem dış göçle aynı noktaya gelmiştir,ülkemizde özellikle BATI medeniyeti ile entegre olmuş aynı sosyal hayatı yaşayan toplumumuzun iç ve dış göçün getirdiği sosyal ve ekonomik çöküntü ciddi anlamda ülke içinde büyük sorunlara yol açacaktır gelecek zamanda.
NASYONEL SOSYALİZİM ekonomik,sosyal ve hakim ırkların sorunları ile ortaya çıkmıştır geçmişte yine hortlayacaktır.
SAYGILARIMLA,
ALP TUFAN.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.