Nagehan Alçı'dan Altaylı'ya Şok Tepki!

Nagehan Alçı'dan Altaylı'ya Şok Tepki!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, köşe komşusu Fatih Altaylı'nın Boşnak' göndermesine tepki gösterdi. "Beyoğlu üzerine yapılan bir tartışmanın Rasim’le ne alakası var?" diye sordu.

Habertürk gazetesi yazarları Nagehan Alçı ve Fatih Altaylı arasındaki tartışma, bugün de devam etti.

Alçı, köşe komşusunun "(...) Bu arada beni yemeğe de davet etmiş Nagehan Hanım. Böyle bir daveti geri çevirmek çok ayıba girer. Odakule’nin hemen yanında, Kallavi sokakta, hala felafelci olmadıysa Fıccın diye şahane bir Lokanta vardır. Oraya gideriz. Merak etmesin, Boşnak Lokantası değil, Çerkes lokantasıdır" şeklindeki ifadesini eleştirdi.

Altaylı, 'Boşnak lokantası' vurgusuyla Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın tepki çeken 'kusturmalı Boşnak saksosu' sözlerine gönderme yapıyordu.

Bugünkü yazısında "Bir kadına kocası üzerinden vurması normal mi? Olgun bir hareket mi? Beyoğlu üzerine yapılan bir tartışmanın Rasim’le ne alakası var?" diye yazan Nagehan Alçı, şöyle devam etti:

"Ben, Gülenist yapının bir çete olduğunu tespit ettiğim 2013’ten itibaren Fetullahçı örgütle ekranlarda en sert mücadelelerden birini de ben verdim.

Bu konuda en önde bayrak taşıyan insanlardan biriyim. 2013-16 dönemi için benim mücadelemi takdir etmeyen bir üst düzey yetkili bulamazsınız. 2013-16 döneminde FETÖ’nün bertaraf edilmesi amacına çok inandım ve bu uğurda tüm gücümle mücadele ettim. Sonunda Türkiye kazandı ve FETÖ mağlup oldu.



Hele örgütün belinin kırılması açısından en hayati sene olan 2014’te ben kelle koltukta bu yapı ile savaşırken tweet'lerle, yazılarla ve konuşmalarla FETÖ’yü destekleyen insanların bu konuda bana saldırmasını ve iftira atmasını çok komik buluyorum. Maalesef 2013 öncesi Gülen karşıtı olan birçok kişi 2013-16 arası alenen Gülen ve çetesini desteklediler.

Benim mücadelemi bilenlere muhalefetten de örnek verebilirim. Şu an 6’lı masasının içinde olan Ahmet Davutoğlu, 28 Mart 2014 tarihinde Ülke TV’ye çıkıp “Paralel çeteye karşı bu cesur mücadelesinden ötürü Nagehan Alçı’yı tebrik ediyorum” dedi. Çünkü o süreçte duruşumu görüyordu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya