Motosikletler İçin Olmazsa Olmaz Aksesuar Telefon Tutucuları!

Motosikletler İçin Olmazsa Olmaz Aksesuar Telefon Tutucuları!

Motosikletlerde kullanılması elzem olan çok sayıda farklı aksesuar yer alıyor.

Ancak motosiklet telefon tutucu bunlar arasında en önemlilerinden bir tanesi. Motosiklet kullanırken kontrolün kaybedilmemesi adına telefonların kesinlikle tutucular ile kullanılması gerekli. Aksi halde çok sayıda kazaya sebep olabilecek telefon kullanımları söz konusu oluyor.

Telefon Tutucular Neden Önemli?

Telefon tutucular motorlu taşıtların çok büyük bir kısmında tercih ediliyor. Bunun başlıca sebebi telefon kullanırken sürücülerin ciddi anlamda dikkat kaybı yaşıyor olması. Ancak motosiklet kullanımında durum biraz daha farklı. Motosikletlerde ellerin serbest bir konuma getirilmesi ve kontrolün bırakılması son derece riskli. Bu yüzden de telefon kullanımı diğer motorlu taşıtlara göre daha zor.

Motosikletlerde dikkat kaybı olmaması ve kontrolün kaybedilmemesi için motosiklet telefon tutucu kullanılması şart. Bu aksesuarlar ile birlikte telefonlar motosikletlere sabitleniyor. Kullanıcılar ellerini motosikletlerinden ayırmadan telefonlarına uzanıp kısa işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. İsterlerse telefonlara gelen aramaları cevaplamak için intercom gibi ekstra aksesuarları da tercih edilebiliyor. Böylece kaza riski minimum seviyeye indirilmiş oluyor.

motosiklet-aksesuarlari.png

Telefon Tutucu Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Telefon tutucuları alırken telefonu en iyi şekilde saran ve düşme riskini ortadan kaldıran ürünlere yönelmek gerekiyor. Telefonu tek bir noktadan tutan ürünler genellikle çok güvenli değil. Birkaç farklı noktadan telefonlar tutuluyorsa bu noktalardan herhangi bir tanesi arıza yapsa dahi diğerleri telefonu tutmaya devam edecektir. Bu da telefonun düşmesini engeller. Çünkü telefonun trafikte düşmesi sonrasında geri dönüp alınması ve kullanımına devam edilmesi son derece zordur.

Tutucuların rahatlıkla istenen yöne dönebilmesi de önem arz eder. Kullanıcı ve motorun tasarımına göre motosiklet telefon tutucu kullanımı değişkenlik gösterebilir. Bazen çok farklı noktalara bu ürünlerin takılması gerekli olur ve telefonun farklı bir yöne bakması istenebilir. Bu yüzden tek bir yöne bakmayan ve güvenle dönebilen ürünlerin kullanılması gerekmektedir.

Kaan Elektronik bu konuda çok çeşitli telefon tutucuları kullanıcılara sunarak her motosikletin telefon tutucu ihtiyacına karşılık verebilmektedir.

Telefon Tutucularında Fiyatı Etkileyen Etmenler Neler?

Çok sayıda farklı marka için motosiklet aksesuarları satan adreslerde fiyatlarda ciddi farklar olduğunu görmek mümkün. Bu fiyat farklarının oluşmasında da bazı etmenler yer alıyor. Bu etmenlerin başında malzeme kalitesi gelmekte. İnce bir plastikten imal edilen tutucular ile metal tutucuların aynı değerlendirilmesi mümkün değil. İki plastik ürünün dahi plastiklerinin kalitesi ve kalınlıkları değişkenlik gösterebiliyor.

Üretici markalar da her zaman aksesuar alırken önem arz etmekte. Kendisini sektörde kanıtlamış olan markaların ürünlerini satın almak herkes tarafından daha doğru görülüyor. Bu da markanın ürünlerinin daha yüksek fiyatlarla satılmasını sağlamakta. Ayrıca çok sayıda telefona ve motosiklete uyum sağlayabilen ürünlerin olması da fiyatların yükselmesinde etkili olabiliyor.

Kaan Elektronik markasıda kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara motosiklet kullanıcılarına sunmakta, motosiklet aksesuarları alanında bir çok ürüne ulaşabileceğiniz Kaan elektronik web sitesini veya mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Telefon Tutucular Nereden Satın Alınır?

Güvenli bir şekilde motosiklet aksesuarları satın almak isteyen kişiler için farklı işletmeler hizmet vermekte. Ancak bulunduğunuz ilçede size en yakın aksesuar satıcısına gittiğinizde çeşit sıkıntısı yaşayacaksınız. İşletmelerin yerleri ve müşteri sayısı sınırlı olduğundan çok fazla ürünü bulundurmaları mümkün olmaz. Ancak Kaan Elektronik gibi markaların resmi web sitelerinde böyle bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Hem giderlerin düşük olması sebebiyle fiyatlar daha uygun seviyede olur, hem de yüzlerce ürün çeşidini bir arada görme şansını elde edersiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam