Motorine Zam Geldi

Motorine Zam Geldi

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 28 kuruş zam uygulanacağını duyurdu.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 28 kuruş zam uygulanacağını duyurdu. EPGİS, bir hafta önce motorinin litresi fiyatında 2 kuruş indirime gidildiğini açıklamıştı.

EPGİS'ten motorindeki zamma ilişkin yapılan açıklamada, "Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı. 27 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 28 kuruş/litre pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" denildi. 

Öte yandan, motorine 5 kuruşluk ikinci bir zam açıklaması yapıldı. Sendika bu zammın mevcut uygulama olan 'Eşel Mobil Sistemi' gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansıtılmayacağını bildirdi. 

Sendika, 19 Kasım'da da motorinin litre fiyatında 2 kuruş indirim uygulandığını duyurmuştu. 

BENZİNE DE 37 KURUŞ ZAM  

EPGİS'ten dün yapılan açıklamada da benzinin litre fiyatına 37 kuruş zam yapıldığını açıklamıştı. Benzinin litre fiyatı Türkiye genelinde 7 TL'nin üzerine çıktı. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler