Moda Devi Topshop'ın Sahibi Philip Green Hakkında Taciz İddiası

Moda Devi Topshop'ın Sahibi Philip Green Hakkında Taciz İddiası

Arcadia Group'un başkanı Philip Green hakkındaki taciz suçlamalarını ilk olarak Daily Telegraph gazetesi mahkeme kararı gereği isim vermeden gündeme getirdi.

67 yaşındaki işadamın 5 çalışanı tarafından cinsel tacizle suçlandığını yazdı.

Konuyla alakalı iddia sahiplerine gizlilik sözleşmesi imzalatıldığı iddia edilirken, söz konusu iş adamın kimliğini İşçi Partisi milletvekili Peter Hain açıkladı.

Parlamentoda yapmış olduğu konuşmada moda devi Topshop'ın sahibi Sir Philip Green'in adını veren Hain, "Birden çok cinsel tacize maruz kalan ve iş adamının gücünü kullanarak susturduğu bir mağdurla iletişim kurduktan sonra, bu durumu açıklamak benim görevim. Kamuoyunu yakından ilgilendiren taciz iddiaların odağındaki isim Philip Green.

İddiaların sahibi ise 3 çocuk annesi pilates hocası Katie Surrioge. 37 yaşındaki hamile pilates hocası Green'in 2016 ve 2018'de Arizona'daki dersler esnasında kendisini taciz ettiğini iddia etti.

İddialar kanıtlanırsa Green, hakkındaki suçlamaların her biri için 30 gün hapis ve 500 dolar para cezasına çarptırılabilecek.

3.8 milyar sterlinlik serveti bulunan Philip Green'in 19 Hazira'da Arizona'da görülecek duruşmaya katılmayacağı, kendisini avukatının temsil edeceği açıklandı.

Philip Green'in kızı Chloe Green, 'Dünyanın en yakışıklı mahkumu' olarak ünlenen model Jeremy Meeks ile olan ilişkisiyle konuşuluyor. Ünlü çift sık sık Türkiye'ye tatile geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler