Mke Ankaragücü Başkanı Koca:  Provoke Etmek İsteyen Kesimler Olabilir

Mke Ankaragücü Başkanı Koca: Provoke Etmek İsteyen Kesimler Olabilir

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın Kasımpaşa karşısında 3 puan almak istediklerini söyledi

Faruk Koca, Eryaman Stadı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını ve uyum sorununun beklediklerinden uzun sürdüğünü belirtti.

Bekledikleri puanın altında olduklarını aktaran Koca, "Şu anda almamız gerekenden 10 puan daha gerideyiz. Dünya Kupası arasında eksiklerimizi de tamamlayıp daha iyi yerlere geleceğiz. Kasımpaşa deplasmanından da puanla döneceğimize inanıyorum. İlk önceliğimiz tabii ki 3 puan. Umutla Kasımpaşa maçındaki sonucu bekliyoruz." diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Amed Sportif Faaliyetler'le 8 Kasım Salı günü oynayacakları maça değinen Faruk Koca, şunları kaydetti:

"Amed Sportif Faaliyetler, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti kurallarına göre kurulmuş bir takımdır. Bu anlamda biz, diğer takımlarla hangi ortamda rekabetteysek burada da aynı rekabetteyiz. Tabii Amed Sportif Faaliyetler'le ilgili bir hassasiyet söz konusu. Camiamıza, taraftarımıza bu maçla ilgili ciddi bir özen göstermelerini rica ediyorum. Bazı siyasi konuların, sportif mecraya taşımanın doğru olmadığını düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızla dün sergi açılışındaydık. Cumhurbaşkanımızın bütün kulüp başkanlarına sporun barış, kardeşlik ve rekabet dışında hiçbir mecraya çekilmemesiyle ilgili sözleri oldu. Biz de Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı ve Devlet Başkanının hassasiyetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Çıkıp maçımızı oynayacağız, yenilirsek tebrik ederiz, yenersek de onların bizi tebrik edeceğine inanıyoruz."

Faruk Koca, bu maçta provokasyon çıkarmak isteyenlerin MKE Ankaragücü camiası tarafından dikkate alınmaması uyarısında bulunarak, "Burada oluşacak her türlü olumsuzluğun örgüte yarayacağını bilmelerini isterim. Bizim, kardeşliği, barışı, iyi olanı büyütmemiz lazım. Ankaragücü'ne de bu yakışır. Bu anlayışa gölge düşürecek her hareket karşı çıktığımız kesimlere yarayacaktır. Taraftarımızın çok dikkatli olmasını rica ediyorum, provoke etmek isteyen çok ciddi kesimler olabilir. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Ankaragücü'nün başarısı, Ankara'nın ticari hayatına da önemli katkılar sağlar"

MKE Ankaragücü Kulübü, Yunus Marketler Zinciri'yle sponsorluk anlaşması yaptı.

Eryaman Stadı'ndaki sponsorluk anlaşması imza törenine MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ve Yunus Marketler Zinciri Üst Yöneticisi (CEO) Fatih Ayhan katıldı.

Sponsorluk anlaşmalarının önemine dikkati çeken Koca, "Ankara'mızın güzide firmalarından Yunus Marketler Zinciri, Ankara'nın en önemli markası olan Ankaragücü'ne sponsorluk katkısında bulundu. Bunu çok önemsiyoruz. Bunun diğer firmalara da örnek olmasını diliyoruz. Ankaragücü'nün başarısı, Ankara'nın ticari hayatına da önemli katkılar sağlar. Ankaragücü'nü uzun vadede, hem sportif hem de marka değeri olarak hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Sponsor desteği çok önemli. Bu sponsorluk desteğinin uzun süre devam etmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yapımına başlanan Ankara Stadı'yla ilgili de konuşan Koca, "19 Mayıs Stadı'nın yerine yeni bir stat yapılıyor. O stadın özlemle beklendiğini biliyoruz. 45 bin artı 5 bin kişilik bir stat. O stadın Ankaragücü'ne yakışır hale gelmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Stadın inşaatı devam ediyor. Proje detayları tamamlandığında, koltuk numaraları belli olduğunda, sponsor ve taraftar desteğiyle kombine satışına şimdiden başlayacağız. Önce camiamızın bize sahip çıkması lazım .Stadı dolduracak 45 bin kişinin sahip çıkması lazım. Daha sonra da Ankara'nın ticari hayatının sahip çıkması gerekir." değerlendirmesinde bulundu.

Yunus Marketler Zinciri CEO'su Fatih Ayhan ise MKE Ankaragücü'yle uzun yıllar sürecek bir planlamanın ilk adımını attıklarını belirterek, "Ankaragücü'nün hep yanındaydık. Daha da güçlü bir şekilde yanlarında olacağız. Şampiyonluk kupası da bir gün bu desteklerle birlikte Ankara'ya gelecektir. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Muhabir: Erkan Tiryaki

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler