Minik Ayda Ekipleri Böyle Beklemiş

Minik Ayda Ekipleri Böyle Beklemiş

İzmir depreminde 91 saatin ardından enkaz altından canlı olarak çıkarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin’in kurtarma çalışmalarını beklerken arama kurtarma görevlisi ile yaşadıklarını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

İzmir depreminde 91 saatin ardından enkaz altından canlı olarak çıkarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin’in kurtarma çalışmalarını beklerken arama kurtarma görevlisi ile yaşadıklarını gösteren görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, minik Ayda kendisi ile konuşan görevlinin elini tutarak hazırlıkların tamamlanmasını bekliyor.

İzmir depreminde çöken Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında 91 saatin ardından sevindirici bir haber gelmişti. Enkaz altındaki 4 yaşındaki Ayda Gezgin’e ulaşıldıktan sonra ekiplerin kurtarma amacıyla hazırlık yaptığı sırada 4 yaşındaki Ayda Bebek’i uyanık ve sakin tutmak için arama kurtarma görevlilerinin gösterdikleri çaba görüntülendi. Görüntülerde, arama kurtarma görevlisinin minik Ayda'ya "Benim elim sende tamam mı? Tut elimi, hep yanındayım" dediği, Ayda'nın ise görevlinin elinden tutarak kurtarılmayı beklediği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler