Milyonlarca kadını heyecanlandıran ünlü aktörün sağlık durumu nasıl?

Milyonlarca kadını heyecanlandıran ünlü aktörün sağlık durumu nasıl?

42 yıllık uzun kariyeri boyunca canlandırdığı rollerle milyonlarca hayran kazandı ve Holywood’un en sevilen simalarından biri haline geldi Bruce Willis.

Bir süre ortalarda pek gözükmedikten sonra hastalandığı ve artık emekli olduğu ailesi tarafından açıklanınca dünyanın dört bir yanındaki hayranları büyük bir üzüntü yaşadı.
Ailesi geçen yıl ünlü aktörün beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen “afazi” (söz yitimi) hastalığına yakalandığını açıklamıştı.

KALABALIK AİLESİ HASTALIĞINI ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ ETRAFINI SARMIŞTI

Willis’in sevenlerini üzen bu haberin ardından aile tam anlamıyla kenetlendi ve yıldız oyuncuyu bir an bile yalnız bırakmadan etrafında bir sevgi çemberi oluşturdu. Bu çemberin içinde de vefalı eski eşi Demi Moore; onunla evliliğinden doğan kızları Rumer, Scout ve Tallulah’yla birlikte eşi Emma Heming ve ondan doğan iki küçük kızı var.

milyonlarca-kadinin-hayalini-susleyen-unlu-aktorun-saglik-durumu-nasil.webp

Bruce Willisin son durumunu yakın dostu anlattı... Konuşma yeteneğini kaybediyor: Hayata bir kapının ardından bakar gibi
Bruce Willis'e geçen yıl konan afazi teşhisi ve sonrasında bu yıl da çok çabuk ilerleyen bir demansa yakalanması herkesi üzüntüye boğdu
Ancak bu yılın şubat ayında herkesin acaba düzelir mi umudu taşıdığı yıldızdan bir kötü haber daha geldi ve ailesi Bruce Willis’in afaziden sonra Bruce Willis'in bu kez de Frontotemporal Demans (FTD) hastalığına yakalandığı açıklandı. Frontotemporal demans genel olarak kişilik, davranış ve dil ile ilgili alanların yer aldığı beynin ön ve temporal loblarındaki sinir hücrelerinin parçalanması (dejenerasyonu) sonucu oluşan bir hastalık.

KARISI ONA BÜYÜK BİR AŞKLA BAKIYOR

Bruce Willisin son durumunu yakın dostu anlattı... Konuşma yeteneğini kaybediyor: Hayata bir kapının ardından bakar gibi
Emma Willis eşinin hastalık haberiyle yıkıldı ancak onu bir an bile yalnız bıkarmadan bakmaya bir yandan da iki kızlarını büyütmeye devam ederek büyük bir vefa örneği sergiledi

milyonlarca-kadinin-hayalini-susleyen-unlu-aktorun-saglik-durumu-nasil1.webp
Yaygın semptomlar da davranış ve kişilik değişikliği, düşünme, yargılama, dil ve harekette bozulma olarak tanımlanıyor. Yani zaten afazi yüzünden etrafıyla iletişim kurmakta ve hafızasında sorunlar yaşayan Bruce Willis’i yakın gelecekte, maalesef, daha da kötü günler bekliyor. Geniş ailesi, özellikle de vefasıyla herkesin takdirini kazanan eşi Emma Willis aktörün sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri sık sık hayranlarıyla paylaşıyor.

Willis büyük çıkışını 1985 yılında Caron'un yarattığı Mavi Ay dizisinde dedektif David Addison rolüyle yakalamıştı.
Haberin Devamı

SON DURUMUNU YAKIN DOSTU DUYURDU

Bu kez Bruce Willis’le iligli açıklama ise yakın bir dostundan; onu yıllar önce büyük bir şöhrete kavuşturan ilk yapım olan Mavi Ay dizisinin yaratıcısı Glenn Gordon Caron’dan geldi. Mavi Ay dizisinden sonra da ünlü oyuncuyla dostluğunu devam ettiren Caron, Willis’in hastalık haberini aldığından beri onu her ay mutlaka ziyaret ediyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam