MHP'li Bulut, dolu nedeniyle zarar gören arazilerde incelemerde bulundu

MHP'li Bulut, dolu nedeniyle zarar gören arazilerde incelemerde bulundu

Tokat’ın Niksar ilçesinde iki gün önce meydana gelen dolu ve sağanak yağış sebebiyle zarar gören tarım alanlarında incelemelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, bölgenin afet kapsamına alınması gerektiğini söyledi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Niksar ilçesi'ne bağlı Yolkanak Kasabası'nda dolu yağışı nedeniyle zarar gören tarım arazilerinde incelemede bulundu. 

MHP tam kadro afet bölgesinde
Niksar ilçesinde  iki gün önce meydana gelen dolu ve sağanak yağış nedeniyle hasar gören tarımsal alanlarda hasar tespit çalışmaları devam ediyor. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Niksar Yolkonak kasabasında dolu ve şiddetli yağıştan zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak incelemede bulundu. Bulut, zararlarının karşılanmasına yönelik afetzedelerin taleplerinin takipçisi olacağını ifade ederek, "Koronavirüs sebebiyle ülkemiz hem sağlık açısından hem de ekonomik açıdan büyük zarar gördü. Buna bir de son günlerde mevsim normallerinin üzerinde yağan yağmur ve dolu da eklendi. Yolkonak kasabamızda da etkili olan yağışlar çiftçimize büyük zararlar vermiştir. Şimdi bu zararların tespiti yapılıyor. Bu zararların karşılanmasına yönelik hemşehrilerimizin taleplerinin bir an önce karşılanması için yoğun gayret göstereceğim." dedi. Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

 


Tarım sigortasının öneminin bir kez daha ortaya çıktığının altını çizen Yücel Bulut, "Tarım tabi afetlerden, kuraklıklardan en çok etkilenen sektördür. Büyük risk altında yapılan tarım sektöründe sigortaya önem vermeliyiz. Şimdi burada ürünlerin sigortalı olmadığını görüyorum. Bir mağduriyet var, bu mağduriyetin giderilmesi gerekiyor. Konunun takipçisiyim. Yolkonaklı hemşehrilerimim bu zor günde yanındayım" diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, açık hava

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler