Messi'nin yeni takımı belli oldu!

Messi'nin yeni takımı belli oldu!

Lionel Messi, 21 yıl kupalarla dolu müthiş bir kariyerinin ardından Barcelona'ya veda ediyor. Camp Nou'da basın toplantısı düzenleyen ve gözyaşlarını tutamayan Arjantinli yıldız, "Ayrılmaya hazır değilim. La Liga izin vermedi.

DUYGUSAL BASIN TOPLANTISI 

Barcelona'da Lionel Messi dönemi kapandı. 21 yıl Barça formasını ıslatan ve sayısız kupa kaldıran 34 yaşındaki yıldız, Camp Nou'da basın toplantısı düzenledi.

"AYRILMAYA HAZIR DEĞİLİM" 

Basın toplantısı başlarken gözyaşlarına hakim olamayan Arjantinli yıldız, "Ayrılmaya hazır değilim. Gerçekten konuşabilecek durumda değilim" dedi.

5c769b8966a97cb35ded2ee0-004.jpg

"YAŞANANLARDAN HİÇBİR ŞEY ANLAMADIM" 

İşte Lionel Messi'nin sözleri: " Çok düşündüm, ne diyebileceğimi bilmiyorum. Yaşananlardan hiçbir şey anlamadım. Tüm hayatımı burada geçirdim. Çok zor.

"ASLA ELVEDA DEMEYECEĞİM" 

Asla elveda demeyeceğim. Çünkü, bunu hiç düşünmedim. Hiç böyle olacağını hayal etmemiştim. Barcelona'da devam edemedim. Çünkü La Liga izin vermedi.

"BARÇA'DA DEVAM ETMEM ENGELLENDİ" 

Barcelona'da devam etmem engellendi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Evimde, Barcelona'da çok şey yaşadım. Birçok güzel hatıram var. Ayrıca kötü hatıralar da var. Hepsi benim bugün olduğum kişi olmamı sağladı.

AYRILIK İTİRAFI! 

Geçen yaz ayrılmak istemiştim ama bu yıl her şey farklıydı. Ailem de ben de kalacağımızı düşünüyorduk. Bunu her şeyden çok istiyorduk. Gazeteler yüzde 30 yazıyor ama aslında sözleşmemde yüzde 50'lik bir fedakarlık yapmayı teklif ettim ve bu yeterli olmadı.

PSG'NİN İSMİNİ ZİKRETTİ 

Bu kulüpten ayrılmak hayatımı tamamen değiştirecek. Kimseye bir garanti vermedim ama Paris Saint Germain de ihtimaller arasında. Ayrılık haberi geldiğinde çok telefon aldım ama henüz anlaştığım bir yer yok.

EFSANELER BASIN TOPLANTISINDA 

Basın toplantısına Barcelona'nın yıldız oyuncuları, efsane kaptan Puyol ve Xavi gibi isimler de katıldı. Messi "Bir gün Barcelona'ya rakip olursan nasıl hissedersin?" sorusuna, "Barcelonalılar beni tanıyor. Rekabet etmeyi sevdiğimi biliyorlar. Kazanmak için her şeyimi veririm" karşılığını verdi.

TARAFTARLAR TESİSE AKIN ETTİ 

34 yaşındaki dünya yıldızı Lionel Messi'nin basın toplantısı için Barçalı taraftarlar tesislere geldi. Yüzlerce taraftar Lionel Messi lehine tezahüratlarda bulundular.

ih3-501056-1-t-007.jpg

BASIN TOPLANTISI SIRASINDA TRANSFERİ DUYURDULAR 

Fransa'nın köklü gazetelerinden L'Equipe bomba transfer iddiası ortaya attı. L'Equipe, Lionel Messi'nin bu akşam Paris'e geleceğini ileri sürdü.

YARIN RESMİ SÖZLEŞME İMZALAYACAK 

Haberde Leo'nun pazartesi günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

TAM 34 KUPA KALDIRDI 

Barcelona'nın altyapısından yetişen Messi, İspanyol ekibinin 17 sezon formasını giydi. 10'u La Liga, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 34 kupa şampiyonluğu yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler