Mersin "Bu işi bile beceremediniz… Dağıldınız…"

Mersin "Bu işi bile beceremediniz… Dağıldınız…"

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin bir basın açıklaması yaparak "Bu işi bile beceremediniz… Dağıldınız…" dedi.

Başkan Mersin atarfından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

Kıymetli Aydınlılar,

 

Bugün Cumhur İttifakı adına, ülkemizi sarıp sarmalayan Covit-19 salgını üzerinden yapılan açıklamayı; dehşet, hayret ve biraz da üzülerek okudum.

Dehşete düştüm çünkü, böyle bir hadise karşısında binlerce personeliyle gece gündüz demeden; evinden çıkamayan, ihtiyacı olan on binlerce Aydınlıya koşan bir belediyenin yaptıklarını görememek için gözünü ne büyüklükte bir hırs bürümüş olmalı, hem de böyle bir zamanda.

Hayret ettim çünkü; insanlar evlerine hapsolmak zorunda kalmışken en azından iktidar sahibi ittifak olarak alabilecekleri önlemlerden halen daha bahsedememişler.

Üzüldüm çünkü, yasama gücünü, iktidar gücünü elinde tutan 2 siyasi partinin Aydındaki temsilcileri, halen daha vatandaşa elektrik, doğalgaz faturası gitmesini içlerine sindirebiliyorlar…

Sadece ilimizde 45 bine yakın esnafımız dükkanını kapatmak zorunda kalmışken, işyeri sahipleri için tek bulabildikleri çözüm 10’ar bin lira kredi. Ne yazık ki bugün geldiğimiz noktada iktidarın yapabildiği, esnafımıza kapalı dükkanı için elektrik ve doğalgaz faturasını yollayıp, sonra da borçlandırmak.

İnsanlara maske zorunluluğu getirip de 5 maske dağıtmak için PTT önlerinde sıkış tepiş kuyruğa girmek zorunda bırakmanıza ne demeli peki?

Bu işi bile beceremediniz… Dağıldınız…

Millet bir yandan hastalık belasıyla uğraşırken, diğer yandan aç açıkta kalma tehlikesiyle burun buruna bıraktınız inin artık vatandaşın sırtından…

İnsanımız sizden umudu kesti kendi önlemini kendi alıyor…

İyi ki bugün Aydın Büyükşehir Belediyesi var…

Vatandaşımız yıllardır olduğu gibi bugün de zor zamanında hemen yanı başında Aydın Büyükşehir Belediyesinin olduğunu biliyor, ona dokunduğunu hissediyor ve bu zor günleri her zaman iç içe olduğu Büyükşehirle aşacağının farkında.

Sizlere de tavsiyem hükümet olarak bu zor günlerde iktidar gücünüzü artık vatandaş lehine kullanmanız…

İşsiz kalmış vatandaşımıza askeri ücretle destek olmanız mesela, vatandaştan verginin bile vergisini alır hale gelmişken şu mutfağına giren ürünlerde olsun KDV’yi ÖTV’yi sıfırlamanız mesela…

Ez cümle laf değil icraat üretmeniz arkadaşlar icraat…

Milletin mutfağında lafla peynir gemisi yürümüyor bilmem anlatabildim mi ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler