Mercedes'ten dikkat çeken İsrail kararı! Siyasetçiler ne yapacak şimdi?

Mercedes'ten dikkat çeken İsrail kararı! Siyasetçiler ne yapacak şimdi?

Mercedes-Benz, İsrail'in sivil savunma kuruluşuna 1 milyon dolar bağışladı. Türkiye'de Merces kullanan siyasetçilerin sayısı az değil. Bu durumda ne yapılacağı merak konusu oldu.

Mercedes’in CEO'su Kaellenius İsrail merkezli kuruluşa bağışta bulunduklarını açıkladı. Açıklamada İsrail’deki mağduriyetlerin giderilmesi için destek verdikleri ifade edildi.

Mercedes-Benz CEO'su Ola Kaellenius, yapılan 1 milyon Euroluk yardımı "Son günlerde çeşitli kurum ve kuruluşlarla temasa geçtik. Sahadaki mağduriyetlerin en azından bir nebze de olsa hafifletilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Mercedes-Benz, kurtarma araçlarının satın alınmasına yönelik yardım kuruluşları United Hatzalah'ın yanı sıra, bölgedeki insani yardımları koordine eden Alman Kızılhaçı'na toplam 1 milyon euro bağışta bulunuyor." Sözleriyle duyurdu.

Kaellenius "İsrail’e yönelik terör saldırılarından bu yana dünya çapında yayınlanan haber ve görüntüler beni derinden sarsıyor. Ve Orta Doğu’da barışa olası yansımaları konusunda son derece endişeliyim. Bölgede meslektaşlarım, uzun süredir tanıdıklarım ve iyi dostlarım var. Şiddete maruz kalan ve sevdiklerini kaybetmenin yasını tutan herkese en kalbi şefkatimi iletiyorum." dedi.

SİYASETÇİLERİN TERCİHİ: MERCEDES


Türkiye'de siyasetçilerin en çok kullandığı araç markası Mercedes. Mercedes CEO'sunun yaptığı İsrail'e destek açıklamasının ardından nasıl bir yol izleneceği de merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler