MERCAN "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR"

MERCAN "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR"

Döner Üreticileri Derneği (DÜBİDER) Başkanı Mehmet Mercan, "İş dünyası kurumsallaşmanın gücüyle bireysel ekonomilerine de katkı sağlayacaklardır, çünkü birlikten kuvvet doğar" dedi.

“İyilik her zaman her yerde” sloganıyla yola çıkan Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Federasyonu Genel Başkanı (ŞEGAFED),  İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Döner Üreticileri Derneği (DÜBİDER) Suriye kamplarında yaşayan mülteciler için kamplarda dağıtılmak üzere döner gönderdi.

Vicdanların sesini dindirmek için değil, dinimiz gereği mecbur olduğumu ümmet bilinci ile Suriye’de ki savaşlar sonucu kamplarda yaşamak zorunda kalan öksüz ve yetim kalmış evlatlarımız ve ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olmak adına İHH, ŞEGAFED ve DÜBİDER olarak iyilik hareketi başlattıklarını belirterek “Söylem Değil Eylem Zamanı” dediler.

Döner Üreticileri Derneği (DÜBİDER) Başkanı Mehmet Mercan, “Sektörden bir çok firmanın yöneticisi ile oluşturduğumuz bu yapıda Dünya’ya açılan markamız dönerin daima daha iyiye ulaşması, daha iyi şekilde tanınması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Maddi ve manevi kalkınmanın temeli dayanışmadır. Değerli girişimciler paranın güç haline geldiği bir dünyada yasıyoruz. İslam'ın aslı emri, sosyal ve ekonomik dayanışmadır. Güç elde etmenin temeli, sosyal ve ekonomik dayanışmadan geçer. Çünkü Kuran'ın aslı emri dayanışmadır. Dayanışma için birlik olmak zorundayız. Ekonomik güçlerimizi, girişimci ruhlarımızı birleştirmeliyiz. Sosyal ve ekonomik alanda kurumsallaşma esastır. Bu kurumsallaşma döner üreticiler birliğinin güçlü iş dünyasının dayanışması demektir. İş dünyasının güçlü fertleri dayanışmayı bir Rahmet görmelidirler. İş dünyası kurumsallaşmanın gücüyle bireysel ekonomilerine de katkı sağlayacaklardır, çünkü birlikten kuvvet doğar"

whatsapp-image-2019-12-02-at-13-11-30.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler