Menzil tarikatı imaj düzeltiyor: Torba tasarıda Menzil detayı!

Menzil tarikatı imaj düzeltiyor: Torba tasarıda Menzil detayı!

Tanal, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmelerine devam edilen 38 maddelik torba kanun teklifindeki Menzil detayına dikkat çekti.

TBMM'de görüşmeleri devam eden torba tasarıya dikkat çeken CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Menzil tarikatına bağlı Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi’nin adının değiştirilmesini "AKP eliyle imaj değiştirme" olarak yorumladı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmelerine devam edilen 38 maddelik torba kanun teklifindeki Menzil detayına dikkat çekti.

Menzil tarikatına bağlı Hacegan Vakfı bünyesindeki Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi’nin adının “İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi” olarak değiştirilmesine ilişkin bir maddenin yer aldığını ifade ederek "Bunu sıradan bir üniversite ismi değişikliği olarak görmemek lazım. Anlaşılan Menzil tarikatı, imajını düzeltmek için isim değişikliğine gidiyor" şeklinde konuştu.

Tanal, "Bundan sonra ‘Semerkand’ yerine başka isimler altında karşımıza çıkacaklar. Algı ve imaj operasyonuna kurdukları üniversiteyle başladılar” ifadelerini kullandı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler