Melih Gökçek'ten Arınç'a Tepki

Melih Gökçek'ten Arınç'a Tepki

Melih Gökçek'ten, AKP'li Bülent Arınç'a Selahattin Demirtaş tepkisi geldi

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı AKP'li Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'a 'Selahattin Demirtaş' açıklamaları nedeniyle tepki göstererek, "Sen ne biçim AK Partilisin?" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, HaberTürk'te katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalara yönelik en sert tepkilerden biri de eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı AKP'li Melih Gökçek'ten geldi. 

Arınç, sözkonusu programda, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde bulunmasına tepki göstererek, "Demirtaş'ın tahliyesi olabilir; delil uyduramazsınız, çocuk bile yazmaz bu iddianameleri" demişti.

Arınç'ın bu sözleri üzerine Twitter hesabından yazan Melih Gökçek, "Bülent arınç’ın bugüne kadar bana sataşmalarına partime zarar vermemek için sustum. Ama bugün arınç teröristlere kol kanat geren, hatta çağrılarıyla isyana teşvik eden demirtaş’a özgürlük istedi. Cumhurbaşkanı’mın, ve Ak Partimizin fikri bu değil. sen ne biçim Ak Partilisin?" ifadelerini kullandı.

Gökçek, Arınç'tan kendisiyle ilgili yaptığı paylaşımlara gelen yorumlara da bakması çağrısında bulunup "Seni seven bir AK Partili bulabilecek misin?" diye sordu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler