Meghan Markle ve Prens Harry boşanacak mı?

Meghan Markle ve Prens Harry boşanacak mı?

Meghan Markle ve Prens Harry'nin yüzü ne zaman gülecek? Geçtiğimiz hafta verdikleri röportajla dünya gündemine bomba gibi düşen çiftimizin iddialarına yanıtlar bitmedi bitmiyor.

İddiaları üstüne alınanlar mı dersiniz hiçbir iddiayla ilgisi olmadığı halde açıklama üstüne açıklama yapanlar mı dersiniz, neler neler. Meghan Markle'ın ablasından olay yaratan sözler de neyin nesi? Gelin Prens Harry ve Meghan Markle'a Molatik olalım...

Meghan Markle ve Prens Harry boşanacak mı?
Meghan'ın psikolojik sorunları var!

Durduk yerde, öyle hiçbir sorun yokken, kendisi ile ilgili hiçbir açıklama yapılmamışken bir anda beliriveren Meghan Markle'ın üvey ablası Samantha Markle oldukça ilginç iddialarda bulundu. Meghan Markle'ın üvey kardeşi Samantha Markle kız kardeşinin psikolojik sorunları olduğunu iddia etti. 
 

'Stockholm sendromu' iddiası

"Samantha Markle kardeşini yerden yere vurdu" desek yanlış olmaz. Neden böyle bir açıklama yaptı, durduk yerde ne oldu da kardeşinin evliliğinin bitme ihtimaline kadar kafa yordu bilemiyoruz. Samantha Markle, "Meghan'da narsist kişilik bozukluğu görüyorum. Teşhis koymuyorum ama onun bir yardım alması gerekiyor. Harry için kötü hissediyorum. Ailesinden, arkadaşlarından ve bildiği hayattan koparıldı. Bana kaçırılan kişileri hatırlatıyor. Hayatının çok kötü olduğuna inanıp kendisini alıkoyan kişiye aşık olan kişiler gibi" dedi. Yani düpedüz Prens Harry'de 'Stockholm sendromu' belirtileri hissettiğini söylemiş.

Lady Diana'yı idol aldı!

Yetmedi! Bitmedi! Samantha abla, Lady Diana'ya kadar gitti ve Meghan Markle’ın dersine iyi çalıştığını söyledi. Samantha Markle, “O, Diana’yı kendine idol aldı. Diana için dersine iyi çalıştı. Onun kıyafetlerini, dilini taklit etti. İlk buluşmalarında onun parfümünü kullandı. Kardeşimin Harry’nin kim olduğunu bilmediğini söylemeyin” ifadelerini kullandı. Samantha abla neler diyorsun sen öyle?


Böyle giderse boşanacaklar!

Samantha Markle, Prens Harry'nin evliliğini sorguladığını ileri sürüp "Görüyorum ki evlilikleriyle ilgili kapsamlı bir danışmanlık almadıkları sürece bu iş boşanmayla sonuçlanır" dedi.

"Babama da çok zarar verdi"

Samantha Markle kendinden vazgeçip bir de babalarını işin içine katmış. Samantha Markle, kardeşi Meghan Markle'ın, babaları Thomas Markle'a da çok zarar verdiğini iddia etti.  
 

Özür dilemeliler!

Samantha Markle, çifti İngiliz Kraliyet ailesi ile ilgili verdikleri röportajdan dolayı eleştirmeyi de unutmadı ve çiftin İngiliz Kraliyet ailesi hakkında söylediklerinden dolayı özür dilemeleri gerektiğini söyledi. 


Prens Harry 12 yaşında değilse...

Son olarak Prens Harry ile ilgili, "Belki de evliliğini sorgulamaya çoktan başlamıştır. Eğer işleyen bir frontal beyin lobu varsa bunu yapmak zorunda. 12 yaşında değil" dedi ve akıllarda kocaman, kırmızı bir soru işareti bırakarak konuşmasını sonlandırdı.

Neden böyle bir açıklama?

Samantha Markle ortada kendisi ile ilgili hiçbir iddia ya da ifade yokken neden böyle bir açıklama yaptı? Aralarının iyi olmadığı bilinen iki kız kardeş arasında bizim bilmediğimiz bir şeyler oluyor olabilir mi? Samantha Markle'ın iddialarının altında gerçeklik payı var mı? Hiç kimse yetmezmiş gibi bir de Samantha Markle nereden çıktı?

Kafamızda oluşan deli sorular öyle çoğaldı ki bu işin içinden nasıl çıkacağız bilemiyorum. Bir yandan Meghan Markle'ın babası ve ablası bir yandan Kraliyet'ten röportaja gelen yanıtlar derken Meghan Markle ve Prens Harry'yi bir süre daha zor günlerin beklediğini söyleyebiliriz. Bakalım daha neler göreceğiz...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler