Meclis'te Konuşan AKP'li Vekil Koronavirüse Yakalandı

Meclis'te Konuşan AKP'li Vekil Koronavirüse Yakalandı

AKP Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklayarak kendisi ile teması olanları uyardı.

Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Altınok, "Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Hamdolsun, şu an iyi durumdayım ve tedavim doktorlarımızın tavsiyesi doğrultusunda evde devam ediyor. Hayır dualarınızı eksik etmemenizi istirham ediyorum. İrtibatlı olduğum dostlarımızın dikkatli olmalarını hususen rica ediyorum" dedi.

Altınok, son olarak TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmeleri sırasında AKP adına İçişleri Bakanlığı bütçesi ile ilgili konuşma yapmıştı.

Altınok, konuşmasında "İçişleri Bakanlığımız güçlü teşkilat yapısıyla, mevcut bütçe imkânlarını en etkili ve ekonomik şekilde kullanıp vatandaşlarımıza güvenlikten nüfus hizmetlerine, sivil toplumdan yerel yönetimlere ve göç yönetiminden afet hizmetlerinin koordinasyonuna kadar her konuda modern yönetişim ilkelerine uygun bir şekilde hizmet vermektedir. Diğer yandan, AK PARTİ hükûmetleri 2002 yılından bugüne kadar PKK, DEAŞ, FETÖ, DHKP-C gibi her türlü terör örgütüne karşı amansız bir mücadele vermiş, vermeye de kararlılıkla devam etmektedir. Terörle mücadeledeki benzer bir kararlılık örneğini uyuşturucuyla mücadele noktasında da görmekteyiz. 2020 Dünya Uyuşturucu Raporu'nda yer alan verilere göre 2018 yılında dünya genelinde yakalanan eroinin yüzde 19,3'ü ülkemiz kolluk birimleri tarafından yakalanmıştır" ifadelerini kullanmıştı.

Altınok, konuşmasında koronavirüsle ilgili şunları söylemişti:

"Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19’la mücadele sürecinde Bakanlığımız vefa destek hizmetleri kapsamında, vali ve kaymakamlarımızın öncülüğünde polisimiz, jandarmamız ve diğer kamu görevlilerimizin gayretleriyle açta ve açıkta hiçbir vatandaşımızın kalmaması için çok büyük bir gayret göstermiştir."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler