Mansur Yavaş, Ankara'ya 'hesap verdi'

Mansur Yavaş, Ankara'ya 'hesap verdi'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tamamladığı köprülü kavşak ve alt geçit projelerinin maliyetlerini hazırladığı pankartlarla duyurmasının ardından bu kez de Sincan Yenikent Köprüsü ve yol genişletme projesinin maliyetini de Başkentlilerle paylaştı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tamamladığı köprülü kavşak ve alt geçit projelerinin maliyetlerini hazırladığı pankartlarla duyurmasının ardından bu kez de Sincan Yenikent Köprüsü ve yol genişletme projesinin maliyetini de Başkentlilerle paylaştı. “Hesap veriyoruz” cümlesiyle başlayan pankartlar, kavşak ve altgeçitlere asıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gerçekleştirdikleri her projenin toplam maliyetini açıklama uygulamasına devam ediyor.

Daha önce Konutkent ve Yaşamkent köprülü kavşaklarının, Başkent Üniversitesi alt geçidinin ve Türk Kızılayı Caddesi’ndeki iki köprülü kavşağın maliyetlerini, üzerine astığı pankartlarla paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi, geleneği bozmadı. ABB, Sincan Yenikent Köprüsü ve yol genişletme projesinin 28 milyon TL'ye mal olduğunu da kavşak ve altgeçitlere asılan pankartlarla duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler