Manchester City, Kylian Mbappe için dünya rekoru kıracak teklif hazırlıyor

Manchester City, Kylian Mbappe için dünya rekoru kıracak teklif hazırlıyor

PSG'nin 19 yaşındaki genç yıldızı Kylian Mbappe için Manchester City'nin astronomik bir teklif yapacağı öne sürüldü. Transfer gerçekleşirse, Fransız yıldız dünyanın en pahalı oyuncusu unvanını takım arkadaşı Neymar’dan alacak


Yaz transfer döneminde adı sık sık Real Madrid'le anılan Kylian Mbappe için İngiliz basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Daily Mail'de yer alan habere göre, Premier Lig'de sezonun en güçlü şampiyonluk adaylarından olan Manchester City, Mbappe için kış transfer döneminde 225 milyon euro (200 milyon sterlin) değerinde bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Mbappe transferinin gerçekleşmesini arzulayan Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için Fransız yıldızın kendisine yardımcı olacağına inanıyor.

Manchester City'nin transfer teklifi yapacağı iddia edilen Mbappe, Monaco'dan toplam 180 milyon euro karşılığında PSG'nin yolunu tutmuştu.

Paris ekibinde şu ana kadar 49 maçta forma giyen ve 26 gol, 14 asistlik performans sergileyen genç yıldız, 225 milyon euro'ya Manchester City'ye giderse Neymar'ın 222 milyon euro'luk tarihi rekorunu kıracak ve dünyanın en pahalı futbolcusu olacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler