Maltepe Belediyesi'ndeki toplu iş sözleşmesi görüşmesinde yeni gelişme

Maltepe Belediyesi'ndeki toplu iş sözleşmesi görüşmesinde yeni gelişme

Maltepe Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Bir süredir İstanbul Maltepe Belediyesi’nden Disk’e bağlı Genel-İş tarafından yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmesinde anlaşma sağlandı. Genel-İş’in sosyal medya hesabından açıklamada şunlar ifade edildi:

“Maltepe Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşmaya göre ikramiye dahil en düşük ücret net 4700 TL oldu. Uyuşmazlık nedeniyle 23 Şubat’ta başlayan yasal grevimiz bugün itibariyle sona ermiştir.”

ALİ KILIÇ'TAN TEŞEKKÜR 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 23 Şubat’tan bu yana grevde olan işçiler ile toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını açıkladı. 
 

İstanbul Maltepe Belediyesi’nde 23 Şubat’tan bu yana devam eden grev sonuçlandı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Genel İş Sendikası ile sürdürdüğümüz Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanmıştır. Bu süreçte sağduyu ve anlayışını esirgemeyen halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Kılıç ayrıca; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, “Özverileri için Maltepe halkı ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler