Lütfü Savaş "Parti ismini görünce Su Markası sandım"

Lütfü Savaş "Parti ismini görünce Su Markası sandım"

Youtube'da yayınlanan Başkan Kafası programının konuğu olan Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptığı ilginç açıklamalarla gündem oldu.

Başkan Savaş Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türk heyetini kapıda bekletilmesine ilişkin olarak "Görüntülerin Putin tarafından servis edilmesi Rusya'nın niyetinden şüphe duyulmasına neden oluyor. Türkiye çok büyük bir ülkedir. Onu yönetenlerin bu büyüklüğü idrak ederek yönetmesi en doğal hakkımızdır.Kınalı kuzularımızın sağ salim evlerine dönmelerine ve kalıcı barışa sonuna kadar evet... Ama kimseye boyun eğmeden, eğilip bükülmeden dik durarak" dedi.

"Parti ismini görünce Su Markası sandım"

Ahmet Davutoğlu'nun partsinden sonra kurulan Ali Babacan'ın partisi Deva'ya işkin konuşan Savaş "Slogan nedir acaba? Bir sloganları yoksa ben kendilerine armağan edebilirim. Durmak Yok Yola Deva. Bende yalan yok. Ben partinin amblemini görünce su markası zannettim. 19 litrelik Babacana. Parti ismine gelince yer değiştiğinde DEVA VADE oluyor. Biliyorsunuz ki Babacan ekonomi kökenli. DEVA VEDA'yıda çağrıştırıyor. Neyse daha fazla kurcalamayalım. Vatana Millete hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

"Ben finalde Uzaylıları bekliyorum"

Birde onlar eksikti diyerek çekirge istilasına atıfta bulunan Başkan Savaş "Surada ne var merak ediyorum. Dünya'ya göktaşı falan mı çarpacak. Ben finalde Uzaylıları bekliyorum" dedi.

"Walter White karakterini Abdurrahman Dilipak oynamalı"

Hataysporumuz şampiyonluğa gidiyor maçların seyircisiz oynanmasına sevinmedim. Şampiyonluğa giderken tarafftarımızın takımının yanında olmasını isterdim diyen Başkan Savaş Abdurrahman Dilipak'ın koronavirüs aşısına Kısırlaştırıcı katacaklar açıklamarına yönelik olarak, Elin bilim adamının hiç başka derdi yok mu seni kısırlaştırsın. Bırakın be bu işleri. Bırakın be demişken Breaking Bad dizisinin Türkiye uyarlaması çekilirse Walter White karakterini Abdurrahman Dilipak oynamalı.

bir-walter-white-efsanesi-breaking-bad-dizi-inceleme.jpg

Başkan Savaş son olarak;

Özgürce gezebildiğimiz, sarılıp kucaklaşabildiğimiz, maçlara gidebildiğimiz, karantinasız günlerde buluşmak üzere...

Kolanya ister misiniz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler