LeBron James'le birbirine girdi! Herkes onu konuşuyor

LeBron James'le birbirine girdi! Herkes onu konuşuyor

Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James, Atlanta Hawks maçında Juliana Carlos isimli bir kadın taraftar ve eşiyle birbirine girdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Juliana Carlos, LeBron James'in kendisine hakaret ettiğini söyledi.

Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı Lebron James, Atlanta Hawks maçında Juliana Carlos isimli bir kadın taraftarla birbirine girdi.

LeBron James'le birbirine girdi! Herkes onu konuşuyor

Lakers'ın 107-99 kazandığı maçın bitmesine 8 dakika kala Lebron James saha kenarında Atlanta taraftarı olan Juliana Carlos ile tartışmaya başladı.

İkili arasındaki tartışma o kadar büyüdü ki güvenlik personeli müdahale etmek zorunda kaldı.

Instagram'da yaklaşık 50 bin takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Juliana Carlos maç sonrası LeBron James ile yaşadığı diyaloğu anlattı.

"LEBRON JAMES'E 'KOCAMLA KONUŞMA' DİYE BAĞIRDIM"
Carlos, "Chris (kocam) büyük bir Hawks taraftarı. 10 yıldır tüm maçları izliyor. Ben sadece şarap içip maçı izliyor ve eğleniyordum. LeBron o sırada kocama bir şeyler söyledi. Ona 'kocamla konuşma' diye bağırdım.

Bana baktı ve 'yerine otur o.....' dedi. Ona bana bir daha bana 'o.....' deme ve kocamla konuşma' dedim. Daha sonra bana yine 'ağzını kapat ve yerine otur o.....' dedi ve daha sonra bizi salondan çıkardılar" ifadelerini kullandı.

"O KADIN, KOCASININ YERİNE BANA BAĞIRMAYA BAŞLADI"
Lebron James ise maç sonrası yaşanan tartışmayı soran muhabirlere şöyle cevap verdi:

"İki yetişkin adam olarak tartışıyorduk. Sonra o kadın kocasının yerine bana bağırmaya başladı. Salondan kovulmayı hak ettiklerini düşünmüyorum. Ona ne düşündüğümü söyledim. Ancak hakemler bana olan sözlerini duydu.

Bazen taraftarlarla iki çocuk gibi kavga edebiliyoruz. Bugün de böyle oldu. Sanırım alkol aldıkları için kendilerini olduklarından daha cesur hissettiler."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler