Kuran Kursunda Çocuğa Şiddet Kamerada!

Kuran Kursunda Çocuğa Şiddet Kamerada!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Diyanet'e bağlı bir Kuran kursunda çocuğa şiddet kameraya yansıdı. CHP'li Ali Öztunç'tan tepki geldi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bulunan Bedirefendi Hafızlık Kur'an Kursu'nda bir kişi çocuklara şiddet uyguladı. Bir vatandaş tarafından kayda alınan görüntüleri paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, "Atatürk’e hakaret eden Diyanet İşleri Başkanı bunun hesabını sor ve millete bilgi ver" diyerek çağrıda bulundu.

Elbistan Müftülüğü'ne bağlı Bedirefendi Hafızlık Kur'an Kursu'nda bir kişi çocuklara şiddet uyguladı. O anları bir vatandaş, kayıt altına aldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, görüntüler paylaşırken, "Bu görüntüler az önce memleketim Elbistan’daki Bedirefendi Kuran kursunda çekildi. Diyanete bağlı kuran kursunda çocuklarımıza yapılan bu davranışı onaylayan hiçbir hemşerim olamaz" diyerek tepki gösterdi. 

Ayrıca Öztunç, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a da çağrıda bulundu: "Atatürk’e hakaret eden Diyanet İşleri Başkanı bunun hesabını sor ve millete bilgi ver."

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

CHP'li Öztunç'un paylaşımı sonrası valilikten açıklama geldi.

Ali Özunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Az önce paylaştığım görüntünün ardından Kahramanmaraş Valimiz ve il müftümüz beni telefonla arayarak gerekli soruşturmayı hızlı bir şekilde açtıklarını belirttiler. Kahramanmaraş valimiz ve il müftümüze teşekkür ediyorum. Bu çocuklar hepimizin..."
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler