Kulüp

İyi bir gelecek hafta diliyorum,bu yazımı yine kendisinden esinlendiğim basında kitabına büyük ilgi gösterilen 10. baskıya ulaşmış olan kozmik albay kitabının yazarı,ANKARA SEFERBERLİK TETKİK KURULU eski görevlisi em.Albay sayın ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜLÜ beyin açıklamalarından ilham alarak yine kaleme alıyorum.
Doç.Dr sayın EMİN GÜRSES hocanın ulusal kanalda son programındaki bazı cümleleri çok iyi algıladım,burdan başlıyayım.
Devlet adamı işle güçle uğraşmaz devlet adamı sadece devlette görevi neyse onu yapar.İş yapmak istiyorsan devletin ünüformasını kimliğini üstünden çıkartıcan,inersin TOPHANEYE mafyacılık yaparsın,tabi yapabilirsen diyor EMİN hoca.
Doğru söylüyor emin hocanın bazı söyledikleri hedefi gözünden vurma tabirine tam oturuyor.
1997 yılı başı tophaneye inen italyan yokuşunda yer altında üç yüz metre bir ofis kurdum.
O dönemde ONLİNE bilgisayar sistemleri üstünden yurt dışında bir büyük devletin özel sektör kurumu ile devamlı bağlanıp hem ekran hemde yazılımla anlık bağlantı kuracağız.
Tüm işlerimiz bu sistemler üstünden çalışacak,bir anda rakiplerimiz üstünden kıyamet koparıldı ve saldırılarla çeşitli şekilde bu işimize balta vuruldu.
Gerekçe olarakta şunu söylüyorlardı pisikolojik harekatla bu konuları askerde ve istihbarat faliyetlerinde öğrenmiş burda ticaret üstünde uyguluyor.
Osmanlıya matbayı üç yüz sokmayan aklın güncel KAFKAS İSLAM diaspora kıskançlığı.
Kozmik oda kitabının yazarı büyükköprülü albayımızın anlattıkları bildiğim konular olsada dehşete düşüyorum.
Bu noktaya gelişimimizin kırk yılını anımsıyorum,bazen uykumda yataktan fırlıyorum.
Erkan albayım,bizdeki iki sevicilik bizi mahfetti,sende var bende yok, birde bunu kullanan ve üstünde labaratuar çalışması yapan bu coğrafyayı parçalayıp üstünde bir çok yeni devlet kuracak olan ABD ve onu ele geçirmiş büyük oyuncu siyonizim.
2003 yılında Irakın süleymaniye şehrinde TÜRK ÖZEL KUVVETLERİNE silahları teslim edin diyenler,gerçekleri ortaya koyan olayın geri planını anlatan kimlerin buna neden olduğunu açığa çıkartan kişileri silah bırakanlarla bu sefer istanbulda şehrin içinde hedef aldılar.
Evimin önüne gelen iki ABD subayı evimin etrafını ve beni fotoğrafladıktan sonrada hiç çekinmeden arkamdan markete gelip selam vererek çukulata aldılar.
Uzatmadan konuyu kısa anlatıyorum kendilerine şimdi anadolu çocuğu diyen bir kısım kişilere söyleyeceğim,bu işleri yapanlar anadolu çocuğu falan değil bizim KULÜBÜN çocukları.Anadolu çocuğuyuz diyenleri kullanan bizim KULÜBÜN çocukları.
Bu operasyondan sonra televizyonlarında bağıran OSMANLININ tokadı attık diyen sevinç gösterileri yapan kişiliklere öncülük yapan bizim KULÜBÜN oğlanları,erkan albayım.
Akabinde özel uçaklarla şampanya patlatarak İSVİÇRE’ye alem yaparak giden bizim KULÜBÜN oğlanları erkan albayım.
Sen bizim kulübü bilmezsin erkan albayım,bunların babaları ilk geldi sonra çocukları bizim KULÜPTE büyüdü,biz bunlar büyürken yoktuk dışarda ARENA’da savaşıyorduk.
Erkan albayım ankara’lıymışınız ben sayın ÇEVİK BİR paşamızıda ilk kurmay albay olarak 1981 yılında ANKARA TENİS kulübünde görmüştüm,o zaman Kara Gücü ilk tenis takımını kurmuştu.
Bizim kulübü bilirseniz ERZURUMLU vaizin hocalarınıda orda keşfedersiniz,bizim kulüpte yok yok,sayın EMİN GÜRSES hoca diyor bunlar kurumların içinden başka kurumlara adam aktarmışlar,hep diyor.
Asrın ihanetini çözmeleri lazım.
Saygılarımla,
Alp Tufan.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.