KÜLÜNK “ODED YİNON PLANINI OKUYUN”

KÜLÜNK “ODED YİNON PLANINI OKUYUN”

Külünk: “Bu coğrafyayı Oded Yinon planına kurban etmek istiyorlar. Dünya boranları son engel olarak Türkiye Cumhuriyeti’ni görüyor. Bu planı okuyun, o zaman askerimizin ve polisimizin verdiği mücadelenin öylesine bir mücadele olmadığını anlarsınız” dedi.

Batman Valiliği'nin öncülüğünde, Yedi Hilal Derneği Batman temsilciliği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi ile Rize Güneysu Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nin işbirliği ile İlimizde "Barış Pınarı Harekâtı ve Ortadoğu'nun Geleceği" konulu konferans düzenlendi. 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa; Valimiz Hulusi ŞAHİN, Garnizon Komutanı Seyrüsefer Albay İhsan KAPLAN, AK Parti 24-25-26. Dönem İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Emniyet Müdürü Kıraç KÖROĞLU, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa ÇAKMAK, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap AKBAŞ, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, Rize Güneysu Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Yedi Hilal Derneği Batman şubesi temsilcisi Ahmet Başaran'ın düzenleme komitesi adına yaptığı açılış konuşmasının ardından bir selamlama konuşması yapan Valimiz Hulusi ŞAHİN, Ülkemizin çok önemli ve tarihi günler yaşadığını belirterek, “Ortadoğu ve dolayısıyla dünya yeni bir şekle dönüşüyor. Arap baharından beri planlanmış birtakım tertiplerin startı verildi. Bu tertiplerin İslam coğrafyası için hayırlara vesile olmayacağı ilk günlerde anlaşılmıştı. Büyük fotoğrafı görmek lazım. İşte bu büyük fotoğrafı bize en güzel anlatacak olan üç dönem İstanbul milletvekilliği yapan Sayın Metin KÜLÜNK aramızda. Kendisi, küresel güçlerin ortadoğuda planlandığı neydi, ne oldu ve Barış Pınarı Harekatı’nın neyi engellediğini anlatacak” diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından 26. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK, Ülkemizin jeopolitik konumu, uluslararası güçlerin Ortadoğu’daki hedefleri ve Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı ile dış güçlerin oyununu nasıl bozduğuna ilişkin bir konferans verdi. 

ESKİ VEKİL’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Eski Milletvekili Külünk, Ortadoğu’da yaşanan gelişmelere dikkat çekerek: “Bu coğrafyayı kimliksizleştirmek isteyenlere karşı dimdik ayakta durduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Zor bir coğrafyadayız. Ama bu coğrafya bizim kaderimiz. Ne mutlu bize, çok şükür bu coğrafya Hz. Ömer’den bu yana çok şükür hanifliğin kalesi. Bu coğrafyanın beklenileniyiz” dedi.

“ODED YİNON PLANINI OKUYUN”

Külünk, şöyle devam etti: “Bu mücadelenin temeli hanif kimliğimize karşı, ateşin çocuklarının açtığı savaştır. Ateşin çocuklarının savaşıyla karşı karşıyayız. Peki, hedefleri ne? Bu coğrafyayı Oded Yinon planına kurban etmek. Oded Yinon planı paramparça olmuş Türkiye, Suriye, Irak ve İslam coğrafyasıdır.  Dünya boranlarının son engel olarak gördükleri Türkiye Cumhuriyeti çökertilerek başka engel kalmasın istiyorlar. Bu planı okuyun, o zaman askerimizin ve polisimizin verdiği mücadelenin öyle sıradan bir mücadele olmadığını anlayacaksınız. Barış Pınarı Harekâtını gerçekleştirmeseydik, bilin ki Oded Yinon planının gerçekleşmesinin önünde engel kalmayacaktı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler