KRİPTO-ŞİFRE

Sevgili dostlar RAMAZAN bayramının son gününde hepinizin bayramını kutlarım.
Ülkem ve dünya için nice mutlu günler yaşamak dileği ile.
Son günlerde ve bayram tebriklerinde bazı eski devlet adamlarımızın ve milli camiaların içindeki bazı stratejik bey efendilerden çeşitli üstü kapalı mesajlar atıldığını sosyal medyada özellikle görerek izliyorum…
Fakat bu mesajların içi dolu olmadığını bunların geçmişteki hatalarının ve yaptıkları yanlış işlerin bugünlerde onları zor durumda bıraktığını sanıyorum ki sosyal medyada bayram tebriklerinin içine bile bu mesajları sıkıştırıyorlar.
Ülkemizin son otuz yılda geldiği dış ve iç tehdit noktası parçalanma bölünme ve SEVR haritasının tekrar karşımıza getirilecek olması.
Basında ve sosyal medyada çok güçlü söylemler ve ileriye dönük hedefler bize söylenmiş olsa da bu gidişatın sonu eğer çok ciddi bir ön alınmazsa bizi bu topraklarda ve coğrafyanın bütününde parçalanma noktasına getirecektir,TÜRKLERDE bu coğrafyada zor zamanlar yaşayacaktır…
Bu öngörülerimi 1992 yılından beri yapıyorum yazılı ve görsel olarak,analizlerimde çok ciddiyim.
Gelelim bazı milli camialardaki bugünlerdeki söylemlere.
KRİPTO kelimesi isim verilmeden en çok kullanılan kelimedir.
Sözlük manası.
1)Siyasal inancını saklayanlar.
2)Gizlilik taşıyan belge.
Siyasal inancını saklamak için kişilere bu kelimeyi kullananlar son yıllarda bunu ağızlarına pelesenk ettiler,nedeni milliyetçi muhafazakar dindar bir siyasi çizgi üstünde SADET ZİNCİRİ oluşturmaları.
Aslında düşünmelerini gerektiren konu, rahmetli GÜMRÜK ve TEKEL BAKANI GÜN SAZAK evinin önünde şehit edilirken MİLLİYETÇİ kadroların en önünde gelen şerefli ve namus timsali bir insanıydı.
Yine o günlerde evinin önünde şehit edilen  gazeteci APTİ İPEKÇİ ve DİSK başkanı KEMAL TÜRKLER ülkemizin sol görüşlü aydınlarıydı.
Demek ki ülkeyi yok etmek isteyen güçler İDEOLOJİLERE göre insanları katletmiyor,bu insanların sağcısı,solcusu,muhafazakar dindarı AYDIN olduğu için bu ülkeye değer kattığı için katlediliyor.
İkinci kelimemiz ŞİFRE.
Şifre sözlük anlamı;
1-Gizli haberleşme için kullanılan ancak haberleşenlerce bilinen.
2-Gizliliği bulunan her türlü materyeli vs argumanı açabilen.
Sayın YONCA ALPHAN hanımefendinin bazı röportajlarını izleyince ŞİFRELER ve bu konulardaki açıklamalarına you tube programlarında kulak verdim.
Elinde büyük güç oluşturduktan sonra yaptığın zulüm,işkence,sahtekarlık,yalan ve şuçun tamamı TANRI tarafından bunu yapana geri dönecektir.
Sayın ALPHAN hanımefendiye buradan söyleyeceğim o zaman ŞİFRELERE ihtiyaç duymayacak hiç kimse.
Bir ülkede stratejik konulara haiz insanlar çeşitli itibar suikastleri ve bir çok konuda komplo yapılıyorsa bilin ki bunu yapanlar o ülkeyi çökertmek için içten ve dıştan çalışan gruplardır.
SAYGILARIMLA,
ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.