Kraliçe Elizabeth'ten Kate Middleton'a doğum günü kutlaması

Kraliçe Elizabeth'ten Kate Middleton'a doğum günü kutlaması

Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton, 39'uncu doğum gününü kutluyor.

Kraliçe Elizabeth'ten Kate Middleton'a doğum günü kutlaması - 1

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gelini Kate Middleton bugün 39 yaşına giriyor. Kraliçe 2. Elizabeth ile eşi Prens Philip'in resmi Instagram hesabından Middleton'ın doğum günü için iki fotoğraf paylaşıldı. Birinde Middleton ile Kraliçe 2. Elizabeth, 2019'da Chelsea Çiçek Şovu etkinliklerine katıldıklarında çekilmişti.

 

Kraliçe Elizabeth'ten Kate Middleton'a doğum günü kutlaması - 2

Diğeri ise Middleton'ın izcilerle buluşmasında çekilen bir fotoğraf. Bu paylaşımda Cambridge Düşesi'ne mutlu yıllar dilendi. Mesajın bitiminde bir de doğum günü pastası ikonu yer aldı.

Kraliçe Elizabeth'ten Kate Middleton'a doğum günü kutlaması - 3

Prens Charles ile eşi Camilla Parker Bowles'un resmi Instagram hesabında da Middleton'ın yine görevi gereği yaptığı bir ziyarette çekilen bir fotoğrafı yer aldı.

Kraliçe Elizabeth'ten Kate Middleton'a doğum günü kutlaması - 4

Tam adıyla Catherine Elizabeth Middleton, 9 Ocak 1982'de Reading, Berkshire'da dünyaya geldi. Babası Michael Middleton bir havayolları çalışanı ve harekat memuru, Annesi Carole ise hostesti.

Aile, 1984 ile 86 arasında Michael Middleton'ın görevi nedeniyle Ürdün'de yaşadı. Middleton çiftin 1987'de Party Pieces adlı bir şirket kurdu ve bu alanda da başarı kazandı.

Kraliçe Elizabeth'ten Kate Middleton'a doğum günü kutlaması - 5

İskoçya'da Saint Andrews Üniversitesi'nde sanat tarihi okurken, 2001 yılında William ile tanıştı. Çiftin çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis, Birleşik Krallık tahtının sırasıyla üçüncü, dördüncü ve beşinci varisleri.

Kraliçe Elizabeth'ten Kate Middleton'a doğum günü kutlaması - 6

Kate Middleton, İngiliz basınına yansıyan haberlere göre yeni yaşını, ailesiyle birlikte karantinayı geçirdikleri Anmer Hall'da kutlayacak. Pandemi yüzünden büyük bir kutlama yapılmayacak. Bunun yerine daha sakin ve küçük bir kutlama tercih edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler