KOZMİK YILLAR

Sevgili okuyucularım, iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile, size yine derin konularda yazacağım, bilgililendirilen bir toplum ve dünya dürüstlük, masumluk, şeref ve haysiyet kavramlarının olacağı bir evrendir.
Bu günlerde yine KOZMİK ODA ile ilgili davalar konu oluyor, ben de toplumumuzun bilmediği kozmik oda ve seferberlik tetkik kurulu ne, ne değildir onların tarihi hakkında sizlere izahat vereyim.
Seferberlik tetkik kurulu gibi bir yapılanma 1953 yılında kurulmuş olsada sistemi oluşturmak 1955 yılında olmuştur.
Bu yapının bölgeler ve merkez Ankara olmak sureti ile yapılanmasının sivil ticari ve sanayi boyutunu ROKOFELLER ailesi organize etmiş,askeri,istihbari boyutunuda REHİNHARD GEHLEN ve ona bağlı ekibi yapmıştır.
Biliyorsunuz REHİNHARD GEHLEN nazi ordularında SS ve GESTAPO nun kurucusu Alman nazi ordularının efsane istihbarat subayıdır.
İkinci dünya harbi sonunda yenilen NAZİZİM içindeki bazı GEHLEN gibi değerler ABD (AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ) götürülmüş Amerikan gizli servisi OSS tarafından.
Daha sonra GEHLEN ABD devletinde CİA kurmuş,bu istihbarat servisini kurduktan sonra AVRUPA’ya gelerek NATO’nun yapısın ve diğer batılı ülke istihbarat örgütlerini askeri ve sivil NATO network’una bağlamıştır.
Buna ülkemiz ve yunanistanda kanat ülkesi olarak sonradan dahil edilmiştir.
Kısadan hisse anlatacağım tüm bu olşumların alt yapısınında NAZİZİM ve dünyayı yöneten ailelerin eli vardır.
Nato ve ona bağlı kurumların alt yapısı budur.
Hatta 1955 yılında çıkan 6/7 eylül olaylarınının altında ülke içinde bu yapının başlangıç taşı olucak MİLLİ adı ile networku kurulacak yeni seferberlik sisteminin operasyonu vardır.
Bu operasyon yapılmış ve NATO’ya bağlı seferberlik sisteminin taşları ROKOFELLER ve bu aileler ile beraber dünyayı yöneten diğer ailelerle kurulmuştur.
Bu taçlandırmalar yapılırken avrupa ile bağlı ciddi bir GLADİO yani stay beheind(geride kalanlar) yani size öğretilen kontgerilla örgütü kurulmuştur,bunu denetleyen mekanizma NATO’nun MÖNCH askeri karargahıdır.
1959 yılında tüm sistem kurulunda İSTANBUL YEŞİLYURT semptinde ÇINAR OTELİNDE ülkemizdeki ilk BİLDERBERG toplantısıda bu konulara bağlı olarak toplanmıştır.
Örgüt iki kanat sivil ve askeri karma avrupada ortak tatbikatlar yapmışlar.Bu tatbikat alanları özellikle avrupanın güneyindeki Yunanistan,İtalya,Fransa gibi NATO ülkeleridir.
Aslında NATO’nun ilk merkezi FRANSA başkenti Paris’tir.
Şimdi sanırım konuyu anlatmışken bizdeki SEFERBERLİK TETKİK KURULU ve ona bağlı TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ve onun işlevini daha iyi anlamışınızdır.
Yani makarna,fabrikasından boya veya maya vs sanayine kadar tüm sistem seferberlik tetkik kurulu tarafından kayıt altındadır,bunun kurucusuda NATO dur.
Ülkenizdeki tüm madenlerin kullanım şekli ve süreci 1956 yılında NATO ile yapılan gizli bir anlaşma ile 50 yıllığına kayıt altına alınmıştır.
Bu seferberlik konusu lebiderya bir konudur.
Bu sonradan öğrenilmez temelden yaşaman lazım,ayağınla bu memleketi adım adım çiğnemen lazım.
Tabiki gel gör her işin bir entirikaları,savaşı,kahpeliği vardır.
Batıda dürüstlük üstüne kurulmuş sistemler sonradan bizde zafiyet göstermeye başladı.
Kozmik görevlerde üst kilit stratejik makamlarda olan insanların güvenlik tahkikatları çok iyi yapılsada,bu görevler içindeyken stratejik konumlamadayken hata,ihanet içinde olunabiliyor.
Özellikle FAŞİST KENAN EVREN cuntasından sonra baş gösteren ahlaki zafiyet kurumsal alanda geliştiği gibi başka özel sosyal alanlardada kurumların içinde çok etkin oldu.
Özellikle 1983 yılından sonra MASONİK yapılar içindeki bazı uluslararası siyonist yapılanmalar,stratejik olarak mason olmayan ekipleri tasviye ettiği gibi kendilerine karşı çıkan vatansever biladerlerinide yok ederek tasviye ettiler.
Kısa örneklerle vericem 1981 yılında şehit edilen istanbul emniyet müdür yardımcısı Mahmut Diklerin yerini kimler doldurmuşsa yada 1990 yılında şehit Mustafa Hiram Abbas’ın yerini camiada kimler doldurmuşsa vatan severlikten uzak kalmış guruplar ve kişiliklerdir,onlar bu ülkeyi siyonizim için felakete götürmüştür.
Diyarbakırın göbeğinde beş koruması ile şehit edilen şehit Gaffar Okkana Allahsızca sıkılan kurşunlar,işte o yapıya çalışan bölgesel hemde operasyonel siyonizme askerlik yapan bu ülkenin tayınını yiyen suyunu içenlerdir.
Tarlada kafamızda çuvalla resmimizi çeken bunuda iş yaptım diye NEWYORKA gönderen arkadaşlarımızdır.
Baronlar 1983 yılından sonra Londra ve Newyork tan güç alarak ülkenin tüm siyasi,askeri,ekonomik düzenini etkileyen yön veren bazen tamamen ele geçiren bazen gücü dönem dönem zayıflayan baronlar.
Ülkenin büyük kulüplerinde sosyal hayatı içinde batı emperyalizimi için ülkelerini gözünü kırpmadan pazarlayabilen kişilikler.
Bugün ARAP nufusun ülke içindeki projelenmesini LONDRA adına yıllar evvel TAKSİM SIRASELVİLERDE devreye sokan BARONLAR ve onların KOZMİK kurumlar içindeki stratejik uzantıları.
1987 yılında YOU İN THE ARMY NOW günlerinden bugünleri planlayan ülkemizin ARAP,KÜRT,KAFKAS,TATAR üst birader yapılanmaları.
Onların yetiştirmeleridir bugün gözünüzün önünde olan kişilikler.
Ankara seferberlik tetkik kurulu bölge başkanlığına girilip ordaki bilgilerin hukukçular tarafından alınması ve sonrasındaki gelişen hadiseler öyle basit bir konu değil.
O günden sonraki tüm çatışmalarda 1983 yılından beri gelişen hadiselerin sonucu.
Bu belgelerle kendine göre hukuksal veya uluslararası alanda meşrutiyet kazanmak isteyenler,en sonunda kırk haramiler gibi birbirine düşen FETTULAH gibi biraderler.
Üçgen yapının NEWYORK ve LONDRA ayağı ne derse o olur.Onlar bir amaç için çalışyor burdakiler onların sadece aracı, istedikleri zaman oyundan hemen çıkartılacak kişilikler.
Bu işleri yapacaksan intikamını düşünüyorsan daha çocukken düşmanların istihbaratçı, asker, baron içlerine sızacaksın.
Pisikolojileri ne istihbaratçısı taksi durağında otururken etrafına zenginliklerle ilgili laflar sarf ediyormu, akrabalarına zengin insanlarla ilgili neler anlatıyor, öğreneceksin karekterini çözeceksin.
Evet dostlar, içimizdeki sistem ile KOZMİK ODA’ya neden girildi, neleri yok etmek istediler, nelere sahip olmak istediler tam olarak bilemezsiniz.
Bilirseniz bilin ki İSVİÇRE,ABD,ALMANYA ve VATİKAN içinde yapılacak soruşturmalardan çıkacaktır,uluslararası suç organizasyonlarının patlamasından çıkacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.