Kozmik Kılavuz

Sevgili okuyucularım değerli gazeteci dostum HASAN MESUT ÖNDER beyefendinin 02.04.2021 tarihinde em.albay ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜ beyefendi ile canlı yayın vasıtası ile röpörtaj yapacağını öğrendim.

Kendisi benlede birkaç ay evvel DERİN DEVLET GLADİO konusunda aynı platform üstünden canlı röpörtaj yaptı.

Erkan albayımızın yazdığı ve kitapçıların raflarında olan KOZMİK ALBAY kitabınıda okudum kütüphaneme koydum.

Sayın ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜ albayımız KOZMİK ODA baskınını FETÖ yapılanmasını bu kitapta anlatsada,bu konu bu kitap ile sığ kalıyor.

Nedenine gelirsek bu KARARGAHA yapılan operasyonun amacı,sonucu,neden ve niçinleri ve gerçeği kimse tarafından anlatılmadığı gibi dinlendirilmiyor.

Bir konunun bir ihanetin nedenleri,niçinleri dillendirilmiyor açık konuşulmuyorsa bu hadisede yanlış olan bazı konular vardır.

İnsanlar parlatılarak,konuların gizlenmesi hadisesi farklı düşüncelere sevk eder her açıdan insanları.

Birincisi bu konuya bu kadar sahip çıkan insanlar ve kurumlar,bizler gibi insanlara DEMOKRATİK rejimler ve kanunlarla anayasası belirlenmiş TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE neden sahip çıkmadı.

Aslında konunun gerçek mağdurlarına yapılmayan kalmamışken neden bu konularla birileri hiçbir şey anlatmadan tüm gerçekleri anlatıyormuş gibi hareket ediyor.

Birincisi ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜ albayımın ekibi ile takip ettiği yine em.ALBAY BAKİ KAYA beyefendi rivayete göre merhum NURİ PAKDİL beyefendi ile teması kontrol ediliyormuş,bu olay esnasında FETÖ cüler tarafından gözaltına alınmışlar,tamam peki.

em.ALBAY BAKİ KAYA bey bu hadiseden bir müddet sonra gazateciler FERHAT ÜNLÜ  ve ABDURRAHMAN ŞİMŞEK beylerin programına çıkarak KOZMİK ODA’onbir ve onaltı numaralı odalarda görevli olduğunu beyan etti.

Hatta ANKARA SEFERBERLİK BÖLGE başkanlığı önünde üstündeki AMERİKAN tip parke ile poz verdi.

Niye biliyorum üstündeki bu parke ile 2006 senesinde bir tesadüfmüş gibi em.ALBAY BAKİ KAYA bey benim yanıma geldi ve benle kısa bir sohbeti oldu.

2010 yılında şahsıma iftira bir operasyo yaparak İstanbul emniyetine alındığımızda,FETÖ’cü polisler benim çok rahat olmamdan şaşırıyorlardı.

Tek başıma beni sorguya aldıklarında gerçek hadiselerle karşılaştıklarında şok olmuşlardı.

Benimle alakalı göz altına alınan kişilerde benim söylediklerim karşısında şok olmuşlardı.

Sorguda FETÖ’ cü polislerin merakla sordukları bir soru şu olmuştu.

2008 yılında yaptıkları bir dinleme tapesinde ben diyorumki DEVLET HEP 16 yaşında.

Bunu sordular çok merakla benim cevabım devletin her zaman zinde genç olduğundan dolayı diye konuyu anlattım.

Üstüne gittiler ben yine aynı cevabı verdim,geçtiler.

Kozmik oda hadisesi tekrar ettiğim gibi o günlerde gelişmiş bir hadiseden ibaret kalacak bir hadise değil.

Çok uzun bir hadiseler zinciri.Bu konularla ilgili iki gurubun rekabetindeki üst yapıdaki kişilerin hepsi benim önümden sahamdan geçmiştir,2004 yılından 2010 yılı kozmik oda hadisesi ve sonrasında.

 Sayın İsmail Hakkı Pekin paşa eski genel kurmay istihbarat başkanı gazeteci HASAN MESUT ÖNDER beye verdiği röpörtaj içinde kozmik oda için söylenen yalanları anlatırken şu cümleyi söyledi, doğru bir hadiseye değindi.Kozmik oda içindeki dosyalarda geçen  birkaç kişi bu olaydan sonra bertaraf olmuştur dendi bu doğruydu.

Bu hadiselere karşı çıkmamdan dolayı biliyorsunuz vatandaşı olduğum ülkede şiddet ve ağır konulara maruz kaldım cezaevine girdim şimdide yargılanıyorum,sebebi bile yok sadece bir vatandaş olarak hakkımı ve hukukumu aradığım için.

Kozmik Oda meselesi tarihsel bir meseledir,malesef  milletimiz bir çok şeyi yirmi bir günde unuttuğu için bunuda unutturmak veya gerçekleri yanıltmak üstüne kurgulanmış bir hadisedir.

Kimse onurundan,konusunun uzmanlığından vazgeçmez, tarihsel  geçmişinden ve ülke bekası hakkında bildiklerinden geçen varsa onda bir karekter zafiyeti ve onursuzluk vardır.

Bu kadar olayın arasında bizlere sahip çıkılmayışımızdan adımızı bile anmayıp sanki bu ülkenin vatandaşı sayılmamızdan konunun ülke içinde ve uluslararası boyutunu çok daha iyi anlayın.

2006 yılında SAĞIR ODA dizisi başlamadan AĞUSTOS ayında fragmanını verirken yapımcısı sayın CÜNEYT ÖZDEMİR beyle sayın SONER YALÇIN beyler basına şu demeci veriyorlardı.

Bu dizinin sonunda yastığınızın  altındaki altınlar bile tehlike altında diye.

Bugünlerde hükümet tarafından yastık altı altınların bankalarda ve müesseselerde toplanması için halka tavsiyeler yapılınca aklıma onların söylemi gelmişti.

Her hadisenin  hayırlısı diyelim,ama gerçekleri bulmak istiyorsanız geçmişin tozunu kaldırmak gerekiyor,sebebide gerçekler bir ülkeyi ve milleti doğru istikamete sevk eder.

Kimse kimseye iftira,komplo,şahsiyetine ve maddiyatına saldırı yapamaz yapan olduğu zamanda ilgili kurumların ve devletin gereğini yapması gereklidir.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.