Korona Virüsü - POSTMODERN WORLD WAR³ (2)

Bir önceki makalemizde Erdem Hocam ile birlikte Korona Virüsü'nün ekonomiden, sosyal yaşantıya kadar her alanın etkilendiğini bu noktada da dünyanın yeniden dizayn edilme arefesinde olduğu kanaatimizi belirtmiştik. Bu minvalde Korona'nın Laboratuvar sahiplerinin ise Türk milletine mesaj verdiğini düşunerek şu şekilde makalemizi tamamlamıştık:

"Ekonomik dengelerin ve üretim zincirinin alt üst olması durumunda küresel egemenlerin raflarındaki teknolojiler günyüzüne çıkabilecektir. İster digital ister kuantik çağ deyin, adının önemi yok. Yeni bir çağın ayak sesleri duyuluyor. Bu Çağ'a çabuk ayak uyduran egemenler sınıfına dahil olur. Bu Çağ ise bugün yaşanan Korona Virüsü sayesinde '5G' ye geçişin sancılarını yaşamaktadır. Bu sancı bugün varolan devletlerin yeni Çağ için uyumlu hale gelmesini sağlama amaçlı gerçekleşmektedir. Bu bağlamda Türk milletine tarihi bir fırsat doğmuştur. Bizler bu Laboratuvar sahiplerinin ABD'de oldukça etkin olan Hazarlı Türkler olduğu kanaatindeyiz." Demiş ve bugünkü makalemizin alt yapısını olusturmuştuk.

whatsapp-image-2020-03-19-at-10-04-453.jpeg

Peki, Erdem Hocam, Hazar kökenli Musevi Türklerin bu denli etkili ve güçlü olmasının tarihi arka planı nedir?

-"Sır kelimesi bana hep manüpülatif gelmiştir. Zira 'Sır' ancak susularak muhafaza edilir. Sana bir SIR vereyim mi? Diye başlayan tüm cümleler ifşa için girizgâhtır. Gizli ve aşikar arasındaki fark bakmak ve görmek arasındaki fark ile aynıdır. Orta Asya'dan dünyanın her yerine yayılan Türk milletinin izlerine her çağ ve her coğrafyada rastlamak mümkündür. Dolayısı ile böyle bir milletin güç ve izan sahibi olmasına şaşıranlara şaşırıyorum. Bu bağlamda dünya ve Türk tarihine de holistik bir gözle bakmak sanıyorum bakış açısı bozukluğunun önüne geçecektir.

Gök Türk Devletinin Kıpçak bakiyesi Hazar İmparatorluğu

Hazar Türk Devleti Doğu da Müslümanların, Batı da Hristiyanların baskısından çetin münazaraların akabinde stratejik bir şekilde sıyrılarak Museviliği resmi din olarak seçti.

Böri Şad'dan, Aaron ve jacop'a...

Bizans şehri Cheron valisi(tudun) Hazar Türk'ü idi.

731 de Bizans kralı  Leon'un oğlu Konstantin Hazar Kağan'ı Bihar'ın kızı Çiçek Hatun (Vaftiz edildikten sonra irena adını almıştır) ile evlenir. Oğulları IV. Leon da Leon Hazar adı ile tahta geçmistir.(755-780)

IX. yy.'ın ikinci yarısında Bizans imparatoru Teophilyus, damadı Petran Kamateros'u malzeme, mimar ve işçiler ile birlikte Hazarlar için Don nehri üzerinde Sarkel, Sar-kel, Şarkel (Beyaz ev, White House) kalesini yapmak için gönderir.

Benjamin Disraeli 1804 - 1881 ingiliz siyatsetçi ( başbakanlık yapmıştır.) Rusların osmanlıyı parçalayalım ve paylaşalım teklifine son derece sert karşı çıkmıştır. Çünkü kendisi Hazar Türk'ü bir musevidir.

Gel gelelim kurulan israil devletine en şiddetli kim karşı çıkar?

1948 Benjamin Fredman Amerika da yaşayan yahudi iş adamı.

'Fact for fact' başlığı adı altında israil devletinin aleyhinde propaganda yaparak ciddi bir para harcamıştır. Pentagon da dahil konferans vermiştir. İsrail devletinin aleyhine şu propagandayı yapar. 'Onlar sami değil Hazar Türk'ü' diye pentagonda yaptığı bu konuşmalar FBI kayıtlarına da girmiştir.

1934 başta İstanbul olmak üzre Türkiyedeki Museviler inat ile fransızca konuşuyor ve dil birliğini bozmakta inat ediyorlardı. 'Amikal dostluk derneği'ne bu konuları konuşmak üzre konferans veren 'Kara Şemsi Reşit Saffet' beyefendi Musevi vatandaşlarımıza Dünya üzerindeki Musevilerin %90'ının Hazar Türk'ü olduğunu anlatıp onları ikna edince musevi vatandaşlar Türkçe konuşup, yazmaya ve Türk olduklarını idrak etmeye başladılar."

Buradan anlaşıldığı üzere İsrail'i kuranlar Hazar kökenli Musevi Türklerdir, diyorsunuz.

-"Kesinlikle. Biraz daha günümüze yaklaşalım...

'Türk' lafzının dünyanın çeşitli dil ve lehçelerinde 488 yazılış ve telaffuzu var.

U.s.a Census Data

Soyadı "Türk" 100.000
Soyadı " Kagan" 100.000
Soyadı " Kaplan" 100.000
Soyadı " Kuzara" (İbranice Hazar demek) 100.000 vs...

Soyadı Türk olan kimi Hristiyan çoğu Amerikalı ve Avrupalıların Dna'ları Belarusya, Almanya, Macaristan, Litvanya, Polonya, Rusya, Ukrayna, Silezya ve Slovakya'da yaşayan Ashkenaz (Aşkenaz) musevilerinin Dna larıyla Türk Dna'ları eşleşiyor. ( Derin Yahudi-Cengiz Özakıncı)

Ayrıca Karaim, Karay yahudilerinin de Hazar Türk'ü oldukları bilinir."

Anladım hocam. Sanırım Hazar kökenli Türklerin bu denli güçlü olmasının arkasında Tapınakçılarla kurdukları ittifakında etkisi var. Zira 16. Y.yılda Rothschild Ailesinin Tapınakçılarla olan ittifakı Hazar kökenli Türklerin hem ABD'de hem de Avrupa'da bu kadar etkin olmasını sağlamış gibi görünüyor. Bugünkü para sistemin sahibi Tapınak Şövalyeleri olarak bilinen yapıdır. Napolyon Savaşları sonrası servetine servet katan Mayer Amschel Rothschild, 'Ben bu serveti emanet parayla yaptım' açıklaması yapmıştır. Buradaki emanet para tapınakçıların kendilerine yasak olan para işlerinin kontrolünü Musevi Rothschild Ailesine bırakması üzerine gelişmiştir.

Hocam, Hazar Türkü olan Rothschild'in asıl planı size göre nedir?

-"Talha Hocam bakın, Sami yahudilerin bırakın devlet kurmasını mesih gelmeden böyle bir işe kalkışmaları bile düşünülemez. Devletsiz kalmamak Türklere has bir meseledir.
Theodor Herzl kendi yazdığı 'Yahudi Devleti' kitabında diyor ki; 'Filistin'i mi yoksa Arjantin'i mi seçmeliyiz? Biz bize verilenleri almalı ve Yahudi kamuoyu tarafından seçilenleri seçmeliyiz.'

Yani şayet Arjantin devlet kurumaları o zaman Yahudilere toprak verseydi bugün İsrail Devleti Brezilya'ya sınır komşusu olacaktı. Türklerin vaadedilmiş toprak vs takıntıları olmaz. Evet bu ve benzeri argümanları siyasi olarak kullanabilirler lakin gerçek ideaları olamaz. Hazarların hedefleri konusuna gelecek olursak. İlk hedeflerinin Türk birliği olduğunu düşünüyorum. Bunun aşamalarını saymak gerekirse İran bölünür Turan kurulur. Turanın kurulması ile Turan Birliğinin hamisinin Kazakistan veya Türkiye olacağını düşünüyorum. Bu bağlamda İsrail mutlaka Türkiye'ye angaje edilmek istenecektir. Akabinde Çin'in bölüneceğini düşünüyorum. Daha sonra ise Rusya bölünür ve bugünkü Kırım topraklarında tarihi bir tokat gibi Türk egemenliğinde Hazar Devleti yeniden kurulur."

Hocam, sanırım bir önceki makalemizde Korona Virüsü'nün etki alanı konusunda yaptığımız; "Çin'in sınır komşusu olan Kazakistan, Moğolistan, Kırgısiztan- Kazakistana sınır olan Özbekistan - İran'a sınır olan Türkmenistan ve Çinli turistlerin en çok ziyaret ettiği 8. Ülke olan Türkiye'deki açıklanan toplam vaka sayısını bu labaratuvar ürününün Türk Milletine verdiği mesaj olarak algılanması gerekebilir. Zira Coğrafi ve matematiksel olarak hiçbir şekilde açıklanamaz bu durum için nasıl düşünmek gerekmektedir?" değerlendirmesi de bugünkü yazımızla birlikte oldukça büyük önem kazanmış oluyor. Büyük olasılıkla Türk milletini teğet geçecek olan Korona Virüsü'nün ülkemizde ise kontröllü bir şekilde artması hedefleniyor izlenimini alıyorum. Bu denli küresel bir olguda haliyle bazı kontrol dışı gelişmelerin yaşanması da kaçınılmaz olacaktır.

Türk Devletlerindeki Korona Vakası yok denebilecek düzeydeyken Türkiye'nin İngiltere tarzında tutum sergileyerek virüsün kontröllü gelişiminin sağlamasının istendiğini anlıyoruz. Bunun nedenlerini ise Türkiye'nin jeopolitik konumuyla birlikte değerlendirmek gerekmektedir. Korona Virüsü'nün Türkiye'deki durumunu daha sonra değerlendirmek üzere Erdem Hocamızla yaptığımız söyleşiyi burada tamamlıyoruz. Erdem Hocam'a katkıları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımızla...

whatsapp-image-2020-03-19-at-10-04-46.jpegwhatsapp-image-2020-03-19-at-10-04-43.jpegwhatsapp-image-2020-03-19-at-10-04-45.jpegwhatsapp-image-2020-03-19-at-10-04-451.jpegwhatsapp-image-2020-03-19-at-10-04-452.jpeg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.