KOMİNİST MARTOLOZ.

Herkese iyi Pazar günü geçirmesini dilerim.

Yazının başlığı olan KOMİNİST kelimesini herkes yalan yanlış bilir ama MARTOLOZ kelimesini ve anlamını sadece tarihçiler ve belirli bir entelektüel kesim bilir.

MARTOLOZ kelimesini öğrenmeyi okuyucularıma bırakıyorum.

Son yüz yılın süper gücü ABD (AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ) ülkemize öyle bir NUFUZ etmiş ki, buradaki içimizde kendi milletimizden olan bu güruhu çözmenin imkânı yok.

Amerika Birleşik Devletleri’nin tüm siyasi ve dünya üstünde politikasını bildikleri halde, BALKANLAR’ dan sonra içinde olduğumuz coğrafyayı parçalarken bizi de parçalayacaklarını bildikleri halde ABD devletine sadakatlerinden ve bağlılıklarından vazgeçmiyorlar.

ABD başkanı DONALD TURUMP ‘un iktidarının son günlerinde, karşı muhalefetin üst isimlerinden önemli kişiler şu açıklamayı yaptılar.

Biz ne Kuzey Kore ne Rusya ne Suudi Arabistan ne Türkiye ne Çin, nede İran devletiyiz.

Bugünde yeni başkan JOE BİDEN Avrupa ve Avustralya ülkeleri ile dostlarımızla çok yakında çok ciddi görüşmeler yapacağız diye açıklama yaptı.

Amerika’nın ANKARA büyükelçisi ciddi kriz söylemi ile diplomatik olarak S-400 RUS savunma sistemlerini geriye göndermezseniz çok ciddi sorunlarla karşılaşırsınız açıklamasını yapıyor.

Amerika Birleşik Devletleri ile tarihin en büyük krizi yaşanıyor bugünlerde.

Geçtiğimiz Cuma günü RUSYA FEDERASYONU başkanı sayın PUTİN ile ABD başkanı sayın BİDEN arasında geçen sözlü restleşmeye sayın CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN beyefendi, sayın BAŞKAN PUTİNİN açıklamalarını destekleyen ABD başkanı sayın BİDEN karşıtı eleştirilerde bulundu.

ABD devletine karşı cumhuriyet tarihinde az yapılmış çıkışlardan biridir bu açıklama.

Bu açıklamanın gecesinde sayın BAŞKAN ERDOĞAN merkez bankası başkanını görevden aldı, yerine bir başkasını atadı.

Yine aynı anda İSTANBUL sözleşmesi dediğimiz uluslararası anlaşmayı CUMHURBAŞKANI kararnamesi ile fes etti.

Sistemi başından beri çok iyi analiz ettiğim için birçok dostum ne dediysen şimdiye kadar çıktı diyor.

Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ dört boyutlu satranç oynarken uzun zamandır sadece AMERİKAN derin devletinin farkında olduğu yakın markajda izlediği fakat son ana kadar tahmin edemedikleri bir oyun çıkartıyor, değişik hamleler ile dünya düzeninde çok farklı hadiselere yol açacak bir oyun sinilesini uzun zamandır götürüyor.

Bunları yaparken ABD en sonunda hırçınlık göstereceğini biliyor, tahmini bu saldırganlık esnasında savunma kalkanlarını ve buna destek verecek sistemleri tek elden hazırlıyor.

Buna hedefe tek gitmek denir istihbarat jargonunda.

Buradan şu çıkar TÜRKİYE ABD ittifakının bundan sonra dönüşü olmayacak bir şekilde yara alacağı bununda dünya dengelerinde ciddi etkileri olacağını gösteriyor.

Bu ittifakın aslında olmadığı uzun zamandır ABD yetkililer söylese de içimizdeki AMERİKA bunu hep kamufle etmeye çalıştı, çünkü ABD olmazsa olmaz onlar için ANADOLUNUN yetim çocukları onlar.

Bu yüzden ABD sayın BAŞKAN PUTİN’ e saldırdığı gibi muhtemel çeşitli negatif argümanlarla sayın CUMHURBAŞKANIMIZA nokta hedef tabir ettiğimiz can alıcı yerlerden kendisini bertaraf etmek için atışlar yapacaktır.

Sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN aklında sır olan hadiseler ve düşünceler bunu çok önceden olacağını bildiği için bunlara karşı koyacak anti argümanları hazırlamış olması çok muhtemeldir.

Bu konuyu esprili bir anlatım ile verirsek EVDE TEK BAŞINA filmi vardı Hollywood yapımı sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN durumu aynen bu.

CUMHURİYET tarihi boyunca birçok düşünür, aydınımız, yazarımız, iş adamımız bu ülkenin milli meseleleri ve sorunları üstünde fikirlerini beyan etse ilk önce KOMİNİST suçlamasıyla damgalanıp arkasından vatan hainliği ile suçlandı.

Ve hepsi imha edildi, bu kategoriye sokulamayanlar şehit edilerek arkalarından tabuları başında timsah göz yaşları döküldü.

Onurlu ve karakterli bir düzen ve mücadele ile ancak bu esareti sonlandırabiliriz.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.