Knives Out’tan yeni fragman yayınlandı

Knives Out’tan yeni fragman yayınlandı

Rian Johnson’ın Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette ve Michael Shannon gibi isimleri bir araya getiren yeni filmi Knives Out’tan yeni fragman yayınlandı.

Bu yıl 5-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 44. Toronto Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşan filmlerden biri de Brick, The Brothers Bloom ve Looper gibi sevilen filmlere imza atan Rian Johnson‘ın heyecanla beklenen yeni filmi Knives Out‘tu. Son filmi Star Wars: The Last Jedi ile kariyerinin en tartışmalı filmine imza atan Rian Johnson’ın nasıl bir işle geri döndüğü merak ediliyordu. Toronto’dan gelen ilk yorumlar bu sorunun cevabını öğrenmemizi sağladı. Johnson’ın zengin bir oyuncu kadrosunu bir araya getiren yeni filmi, hem eleştirmenler hem de sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılandı. Bir yandan Agatha Christie romanlarını aratmayacak bir “katil kim?” hikâyesi anlatırken bir yandan da bu türe modern bir yorum getirmesiyle beğeni kazanan film, 44. Toronto Film Festivali’nin en dikkat çekici yapımlarından biri oldu.

Knives Out, 44. Toronto Film Festivali’nde Beğeniyle Karşılandı

Rian Johnson imzalı bir “Katil kim?” filmi olarak tanımlanan ve Gosford Park’a benzetilen Knives Out, esrarengiz bir cinayeti çözmeye çalışan Dedektif Benoit Blanc’ın hikâyesini anlatıyor. 85. yaş gününü kutladıktan kısa süre sonra öldürülen başarılı suç romanı yazarı Harlan Thrombey’in cinayetini araştıran Blanc’ın, Thrombey’in yakınlarını ve hizmetçilerini soruşturarak yalanlar arasında kaybolan gerçekleri gün yüzüne çıkarması gerekiyor.

Dedektif Benoit Blanc’a Daniel Craig‘in hayat verdiği filmin oyuncu kadrosunda Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni ColletteDon Johnson, Michael ShannonKatherine LangfordLakeith StanfieldJaeden Martell ve Christopher Plummer gibi önemli isimler yer alıyor.

ABD’de önümüzdeki ay vizyona girecek Knives Out için tanıtım çalışmalarını sürdüren Lionsgate, filmden yeni bir fragman yayınladı. Yayınlanan bu yeni fragman özellikle filmin aldığı olumlu yorumları ön plana çıkarıyor.

ABD’de 17 Kasım’da gösterime girecek olan filmin Türkiye vizyon tarihi hâlâ belirsizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler