Kızılay'da Kritik Atama

Kızılay'da Kritik Atama

Kızılay Muğla İl Başkanlığı’na AKP Muğla Teşkilat İl Başkanlığı görevinde de bulunan Şadi Pirci atandı.  

Şadi Pirci yaptığı ilk açıklamada, “İnsanın hayatını ve sağlığını korumak, onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu saygıyı, iş birliği ve sürekli barışı getirmeye uğraşmaktır. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Muğla'mıza hizmet etmeye hazırız" ifadelerine yer verdi.

Bu arada Kızılay Genel Merkezi’nin dikkat çeken atamasının ardından Pirci’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar yeniden gündeme geldi.  

CUMHURİYET DEVRİMLERİNE GÖNDERMEDE BULUNMUŞTU 

AKP Muğla İl Teşkilat Başkanlığı’na atandığı dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekmişti.

Kurtuluş Savaşı'nda Yunanistan ordusunun denize dökülmesine atıfta bulunulan bir mesaj paylaşmış Atatürk dönemi devrimlerine de göndermede bulunmuştu.


Şadi Pirci, “Yunan’ı denize döktük. Ama giderken alfabelerini, şapkalarını, danslarını, balolarını ve yaşam tarzlarını bizim sahillere düşürmüşler! Ne tesadüf(!) hepsini de aldık!” cümlelerine yer vermişti. 

Refah Partisi döneminde Beyobası Belediye Başkanlığı’da yapan Şadi Pirci’nin bu skandal mesajına bazı AKP’liler de tepki göstermişti.  

BACAK ARASI POZUNA BEYİN YAKAN İFADELER... 

Muğla Kızılay’ın çiçeği burnunda Başkanı Şadi Pirci, Kurban Bayramı'nda kesilmiş bir dananın bacak arasından çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak gündem olmuştu.

Fotoğrafı sosyal medya üzerinden etiketleyen bir grup ise Pirci'nin fotoğrafına beyin yakan ifadeler kullanarak, “Dananın bacakları omuzda nerede ise. Danaya nasıl girileceğini bilmeyen teşkilata girebilir mi” diyen AKP’liler, “Bir kere bakış yakıyor. Tam bir Clark Gable. Ak Parti Teşkilat, Yeşilay, sığır ve dana uzmanı" diyerek ironi yapmak istemişlerdi. Şadi Pirci’nin Kızılay Başkanlığı’na atanmasının ardından teşkilat başkanlığından ayrıldığı da öğrenildi. 

NE OLMUŞTU

AKP'deki “kaymak” atamaları ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya'yı eleştiren Kızılay’ın Muğla şube eski başkanı Yusuf Kayacık, jet hızıyla Kızılay başkanlığı görevinden alınmış, “152 Yıllık bir kurumun böyle çarçur edilmesi içime sinmiyor” diyerek ardından çok sert açıklamalarla AKP'den de istifa etmişti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler