Kılıçdaroğlu'ndan Ortak Yayın İçin İlk Değerlendirme

Kılıçdaroğlu'ndan Ortak Yayın İçin İlk Değerlendirme

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti’li rakibi Binali Yıldırım’ın katıldığı ortak yayınla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin geçmişi ve geleceğini gördük” derken Binali Bey Türkiye’nin geçmişi, Ekrem Bey ise geleceği ve umudu temsil ediyor.

Hürriyet’ten Hande Fırat, ortak yayın sonrası görüşlerine başvurduğu Kılıçdaroğlu’nun ifadelerini “Tartışmadılar ama olsun…” başlıklı köşesine taşıdı.

Fırat’ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Programın detayına ayrıntıları ile inilmese de en dikkat çekici bölümlerinden biri Sayıştay raporu ile ilgili kısımdı.

Sayıştay’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili zarar ve borçların yer aldığı rapor canlı yayında tarafların gündemine geldi.

Binali Yıldırım, İsmail Küçükkaya’nın “Raporu okudunuz mu?” sorusuna “Yok, ben onu okumadım” yanıtını verdi.

Canlı yayını dikkatle takip eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da en dikkatini çeken bu bölüm olmuş.

Kılıçdaroğlu’nun Binali Yıldırım’ın “Okumadım” sözüyle ilgili yorumunu sizlerle paylaşmak isterim. Kılıçdaroğlu, Sayıştay Türkiye Büyük Millet Meclisi adına denetim yapar.

Binali Yıldırım Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin başkanlığını yapmış bir isimdir. Üstelik İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı. O raporu okuması lazımdı. Okumamış olmasından dolayı Binali Yıldırım adına üzüldüm.

CHP Genel Başkanı ile telefonda konuştum, tartışmayı nasıl bulduğunu sordum. Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin geçmişini ve geleceğini gördük.

Binali Bey Türkiye’nin geçmişi, Ekrem Bey ise geleceği ve umudu temsil ediyor. Ben bu duyguyla seyrettim. Sonuçları açısından da memnunum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler