Kılıçdaroğlu'ndan 13 Sivilin öldürülmesine Tepki

Kılıçdaroğlu'ndan 13 Sivilin öldürülmesine Tepki

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Irak’ın Gara bölgesinde öldürülen 13 sivil yurttaşla ilgili “Gara bölgesinde hain terör örgütü tarafından kaçırılan ve alçakça şehit edilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliy

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak’ın Gara bölgesinde öldürülen 13 sivil yurttaşla ilgili “Gara bölgesinde hain terör örgütü tarafından kaçırılan ve alçakça şehit edilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak’ın Gara bölgesinde bir mağarada 13 sivil vatandaşın ölü bulunduğunu açıkladı. PKK’nın gerçekleştirdiği duyurulan olaya CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’dan da tepki geldi. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Gara bölgesinde hain terör örgütü tarafından kaçırılan ve alçakça şehit edilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler