Kekikteki mucize ile koronayı yendiler

Kekikteki mucize ile koronayı yendiler

Koronaya karşı laboratuvar ortamında çare aranması sürerken, kekiğin özündeki bir madde, virüse karşı alternatif bir tedavi yöntemi olarak dikkat çekiyor.

Dünyayı etkisi altına alan korona, her geçen gün yeni bir tartışmayı da gündeme getiriyor.
Çeşitli ülkelerde virüs sebebiyle gerçekleşen ölümlerin artması ve hastalığı tamamen tedavi edecek yöntemin halen bulunamaması ise ilaç tedavisinin yanı sıra bitkisel besinlerin de hastalığın tedavisinde kullanılıp kullanılamayacağı tartışmasını doğuruyor.

KEKİK ÖZÜ İLE KORONAYI YENDİLER

Konya'da yaşayan Hüseyin Polat ise, kornayı alternatif yöntemlerle yenmeyi başardı. Yaşadığı süreci Yeniçağ’a anlatan Polat, durumunun şu an gayet iyi olduğunu belirterek, kendisi ile birlikte virüse yakalanan anne ve babasının da kekik özü sayesinde sağlığına kavuştuğunu belirtti.
Polat, “İyileşmemizde kekiğin özündeki bir madde çok etkili oldu. Özellikle babamın çok fazla kronik hastalığı var. Herkes babamın bu süreci kaldıramayacağını ve yaşamını yitireceğini düşünüyordu." dedi.

"KENDİMİ HAYATA VEDAYA HAZIRLIYORDUM"

Polat sözlerini şöyle sürdürdü;
Annemin ve benim de durumum gayet kötüydü. Ağrım kısa bir süre içerisinde bütün vücuda yayıldı. 
En sonunda da hastalığın en önemli göstergesi olan solunum sıkıntısını yaşamaya başladım.
Ciğerlerinizin alt kısmında bir batma hissi oluştu.
Hafifçe ya da derinden nefes alsanız da fark etmiyor sanki birisi göğsünüze oturuyormuş gibi zorlanıyorsunuz. Kritik anlarımız oldu.
Hayatımdan umudumu kesmiş, kendimi hayata vedaya kendimi psikolojik olarak hazırlıyordum. Gerçekten hatırlamak istediğim günlerdi.
Kekiğin özündeki etkili bir madde etkisini gösterene kadar durumumuz riskli ve kritik bir şekilde devam etti. 

"KRONİK HASTALIĞI OLAN BABAM DA YENDİ"

Bu duruma rağmen, hiç başka bir ilaç kullanmadan, sadece kekiğin özünden elde edilen maddeyi kullanarak, onlarca kronik hastalığı olan babam dahil çok kısa sürede sağlığımıza kavuştuk. Virüse yakalanmamızın ardından 5. günde bu maddeyi kullandık. dedi.

"İLACI KULLANMADAN CİDDİ SIKINTILAR İÇERİSİNDEYDİM"

Hüseyin Polat'ın babası Ahmet Polat ise, kekiğin özündeki madde sayesinde koronadan nasıl kurtulduğunu şu şekilde anlattı: Kekik özünden elde edilen bu ilaç bizde çok etkili oldu.
İlacı kullanmadan önce ciddi sıkıntılar içerisindeydim. Ciddi ateşim vardı, korkunç terlemelerim vardı.  
Başka hiçbir şey kullanmadık.
Ayrıca eşimde romatizma vardı, romatizma ağrılarında bir durma oldu.
Şekerimiz düzene girdi.
Hastalığımızın tedavisini kekiğin özündeki bu maddeyi bize ücretsiz şekilde gönderen Kaptan Mustafa Can beye çok teşekkür ediyorum."

Dahiliye Uzmanı Doktor Müslüm Sağır da, koronaya karşı kekik tedavisini tavsiye ediyor.

Uzun süredir bitkisel tedavi üzerine araştırmalar ve çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Sağır şöyle konuştu;
Dahiliye uzmanlığı yaptığım yıllarda bazı gözlemlerim oldu, biz birçok kronik hastalıkta hastalarımıza tedavi sunamıyoruz.
Bu durum beni yeni arayışlara yönlendirdi.
Bunun neticesinde birtakım bitkisel tedavi yöntemlerinin uygulamadaki araştırmasını yapmaya başladım.
Araştırmalarım ışığında şunu farkettim; Aslında her türlü hastalığın tedavisini bulmanız mümkün. Özellikle de dahiliye alanında ve doğal bileşenlerin hastalığı tedavi etmelerinden daha çok insanları hastalıktan koruma gibi bir özelliği olduğunu keşfettim.
Tabi ki uygun dozlarda verdiğiniz zaman hastalığı da tedavi eder hale gelebildiğini yine araştırmalarım neticesinde edindiğim bilgiler ışığında sizlere iletiyorum.
Kesinlikle içerisinde kimyasal bileşen barındırmayan ürünlerle hastaları nasıl tedavi edebilirizi araştırırken, dünyaca bilinen Avrupa'da da kullanılan kekiğin özü ön plana çıktı. 
Kekiğin özündeki maddenin ne olduğuna gelirsek; kekiğin özünden elde edilen ve bugün tüm dünyanın bildiği bir bileşeni ve birçok bitkiden elde edebilirsiniz. 

Her şeyde minimum dozlarda bu maddeyi bulabilirsiniz ama en yüksek oranda kekikte mevcut. Antik çağlardan günümüze kadar kekik, insanlara şifa vermesi için kullanılan bir bitki.
Bunun içerisindeki madde oranının saflık kalitesi, diğer bitkilerden kat ve kat daha fazladır. Tüm dünyadaki kekikler göz önüne alındığında ise, Türkiye'deki kekiğin içerisinde en saf oranda söz konusu temin ettiğimiz görülüyor.
Dünyanın en kaliteli kekiği Toroslar'da, Antalya bölgesinde yetişiyor. Kekiğin, en kaliteli ve en saf hali orada mevcut. Tüm dünyaya bunun ihracatını yapan üç ülkeden birisiyiz. Bize ait bir değer ve biz bundan niye mahrum kalalım...'

Piyasalarda açıkta satılan kekiğin, bu madde oranının çok düşük olduğunu belirten Sağır; ''Size gelen kekik işlenmiş kekik, içerisindeki öz maddeyi alıp ihraç ediyorlar. Soflarınıza gelen kekiğin içerisinde maddeye ait bir şey kalmıyor, özelliğini kaybetmiş bir kekik kullanıyorsunuz.
Kaldı ki kaybetmemiş olduğunu varsayalım 100 kilo kekikten, 3 kilo kekik yağı çıkar. Onun içerisinden de yaklaşık 400- 500 gram bu maddeden alabiliriz ve size verilebilecek tedaviyi alabilmeniz için de günde yaklaşık 50 kilo kadar bir kekik tüketmeniz gerekiyor."

TÜM VİRÜSLERE KARŞI ETKİLİ

Kekik özünden elde edilen bu etken maddenin tüm virüslere karşı da etkili olduğuna dikkat çeken Sağır, sözlerine şöyle devam etti:

Virüslere karşı etkili ve virüsün yapısını bozarak etki gösteriyor.
Hatta son günlerde korkulan korona virüsüne karşı bile kullanılabileceğini düşünüyorum.
Çünkü korana virüsü, akciğerdeki AC2 proteinine bağlanarak solunum siteminde problemleri ortaya çıkarıyor.
Akciğer enfeksiyonlarını ortaya çıkarıyor veya akciğer yetmezliğine götürüyor.
Ancak bu elde edilen maddenin hidroksil grubunun her türlü moleküle bağlanma yeteneği mevcut.
Yani virüs AC2’ye bağlanacağı yerde gelip kekiğin öz suyuna bağlanabilir.
Bağlandığında da o virüs etkinliğini kaybedecektir.
Tabii bu sadece korona virüsü ailesi için değil, bütün virüslere karşı bunu yapabilme yeteneği mevcut.

Kaynak: Yeniçağ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler